Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    16. Ožujak 2015. 09:12

dalia,imaš više na Motoričkom razvoju

Bori
    16. Ožujak 2015. 13:28

Možda nije mjesto, ali...Imate li preporuku gdje ljetovati? Muž i ja pregledavamo pa ono..Živimo u Vk tako da smo najdalje spremni ici do Zadra...

cloudy
    16. Ožujak 2015. 19:02

I mi razmišljamo o ljetovanju s našom curkom ove godine....nekak nam se čini da ćemo na krku završit vjerojatno...bili smo sami prije par godina u Krku i u Malinskoj i ok nam je tamo...a nismo za neke dalje destinacije zbog curke...a Krk nam je ok jer je povezan s mostom pa izbjegavamo trajekt..iako da sr mene pita išli bi na Zlarin al s bebicom je to jednostavno too complicated

mmama2
    16. Ožujak 2015. 21:22

moj P je 3 mj bio kada smo išli na more.. prošli smo cijelu Istru bez beda.. bebe uglavnom u autu spavaju :P

url=https://lilypie.com]

Dea23
    17. Ožujak 2015. 07:23

Cure, sad kad smo već kod mora. Kad se bebice smiju brčkati u moru? Sad sam nešto načula da nije dobro prvih god dana! Zbog meningitisa. Otkad je to more opasno? Ja se nadala da će već ovo ljeto uživati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.