Evo cure nije me bilo neko vrime, malo sam bila u guzvi pa pokusavam pohvatat sta se dogadjalo.
Ja napokon otisla na uzv abdomena( naravno privatno) i otkrilu da mi zuc 15 % funcionira jer imam dva ogromna kamena kazu da to u karijeri nije vidio. Moran hitno na opraciju a ne smin radi carskog 6 mjeseci pa sad moram na djetuni pokusat izdržat sta duze. Puna mi je kapa vise. Nikako na zelenu granu.
Vezano za byby gym ja sam gledala sta uzet i na kraju odabrala od chicco-a 3u1 baby gym, moze se koristit do 3 godine jer se pretvara u stolic.Jedino je bez dekice dole ali mozete stavit bilo sta.
Evo cure nije me bilo neko vrime, malo sam bila u guzvi pa pokusavam pohvatat sta se dogadjalo.
Ja napokon otisla na uzv abdomena( naravno privatno) i otkrilu da mi zuc 15 % funcionira jer imam dva ogromna kamena kazu da to u karijeri nije vidio. Moran hitno na opraciju a ne smin radi carskog 6 mjeseci pa sad moram na djetuni pokusat izdržat sta duze. Puna mi je kapa vise. Nikako na zelenu granu.
Vezano za byby gym ja sam gledala sta uzet i na kraju odabrala od chicco-a 3u1 baby gym, moze se koristit do 3 godine jer se pretvara u stolic.Jedino je bez dekice dole ali mozete stavit bilo sta.
Drzi se. Nadam se da ce dijeta ublaziti stanje I sretno na operaciji.

14.06.2014. L ♥
Drži se..

Crnamala drzi se nadam se da ce biti sve ok sa zuci!
Poznato mi je ovo "tata u brizi" hehe.
Mi smo malo prehladena ovi dana nos joj curi po noci tesko diše pa kapamo i izvlacim na usisavač.
zebrica
Hvala cure na podršci.
A moram izdržati jos 3 miseca. Sad kad sam na dijeti me ne boli pa je ok.

https://www.vecernji.hr/svijet/beograd-majci-oteli-dijete-usred-dana-994904
Mame jeste li vidjeli ovo? Otmičari su dijete pronašli zahvaljujući fotografijama na društvenim mrežama. Ja sam na fb imala 3 fotografije svog malenog, odmah sam ih obrisla. Sad pokušavam ove na klokanici, ali ne mogu. Zna li netko od Vas kako se to radi? Ne znam zasto uplašilo me ovo. Što vi mislite o ovome?
https://www.vecernji.hr/svijet/beograd-majci-oteli-dijete-usred-dana-994904
Mame jeste li vidjeli ovo? Otmičari su dijete pronašli zahvaljujući fotografijama na društvenim mrežama. Ja sam na fb imala 3 fotografije svog malenog, odmah sam ih obrisla. Sad pokušavam ove na klokanici, ali ne mogu. Zna li netko od Vas kako se to radi? Ne znam zasto uplašilo me ovo. Što vi mislite o ovome?
Da. I ja sam se uplasila. Mi nemamo fb i tako mi je drago sto ga nemamo.
A na klokanici isto nisam imala nijednu sliku donedavno ali me ovo sad uplasilo tak da mislim i ja izbrisat.
Hvala Bogu dobro je zavrsilo, ali koji sok za mamu i tatu. Sta su sve ljudi sposobni učiniti
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji