Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    17. Ožujak 2015. 11:11

cloudy...kako stojiš s klokanicom,tvoja je kao šal?ja sam dobila takvu i tvrđu Manduca,planiram malu početi privikavati na nju

cloudy
    17. Ožujak 2015. 13:15

Nalah

cloudy…kako stojiš s klokanicom,tvoja je kao šal?ja sam dobila takvu i tvrđu Manduca,planiram malu početi privikavati na nju

Da...moja je 5 metara duga marama koju vežeš...super mi je :) istina...napatila sam se dok ju nisam skužila kak se veže al kad sam skužila super je...i voli cura biti u njoj

lonny
    17. Ožujak 2015. 13:05

Cure trebam potvrdu da ludim bezveze!
    Dobila sam prvu mengu 13.02. kad je Hana imala 2 mjeseca i 6 dana. Bila sam ljuta ko pas jer sam se nadala da će me ipak par mjeseci pustiti na miru s obzirom da dojim. E sad prije trudnoće su mi ciklusi bili između 26 i 28 dana, nikad više od toga. Sad ovaj mjesec još nisam dobila a prošlo je već 32 dana. Danas su me jajnici počeli rasturati. Čitala sam da je to normalno, da je moguće da jedan mjesec dođe pa onda par mjeseci ne, ali svejedno sam u komi.
    Mislim, htijeli bi mi još jednu bebu, ali ipak je malo prerano. Da radim test ili da čekam još malo?

Bori
    17. Ožujak 2015. 13:29

lonny

Dobila sam prvu mengu 13.02. kad je Hana imala 2 mjeseca i 6 dana. Bila sam ljuta ko pas jer sam se nadala da će me ipak par mjeseci pustiti na miru s obzirom da dojim. E sad prije trudnoće su mi ciklusi bili između 26 i 28 dana, nikad više od toga. Sad ovaj mjesec još nisam dobila a prošlo je već 32 dana. Danas su me jajnici počeli rasturati. Čitala sam da je to normalno, da je moguće da jedan mjesec dođe pa onda par mjeseci ne, ali svejedno sam u komi.
    Mislim, htijeli bi mi još jednu bebu, ali ipak je malo prerano. Da radim test ili da čekam još malo?

Kod mene isto tako..Ja sam tada i an pregledu završila jer je meni malo ovoja ostalo. Ugl nije to menga bila nego lohije i od tada nemam.

iva8
    17. Ožujak 2015. 14:04

lonny

Joj lonny u istom smo košu!
    Mi isto zelimo jos jedno dijete (mali ima 10 mj.), a meni menstruacije dolaze svaka 2,3, pa i 4 mjeseca. 
    Doktorica je rekla da pocnem uzimati folnu kiselinu, i da nakon 3 mjeseca prestanem dojit i onda da pokusamo (da mi se unormale ciklusi), ali ja ne zelim prestat dojit! Nekako mi je rano tjerat ga da se odvoji od svoje cike, a plus sto bocicu nece ni vidit pa ne znam kako bih mu nadomijestila majčino mlijeko..
    Pricekaj jos malo sa testom, mozda ti kasni zbog dojenja, ali ako primijetis bilokakve simptome -pravac apoteka :D i sretno!
    E, i ne znam jesi li znala da ako zatrudnis za vrijeme dojenja imas 3x vece sanse za blizance? :P

medsr
    17. Ožujak 2015. 14:23

lonny

nemoj luditi.moj d ima 8 mjeseci..mislim da sam prvu m dobila dok je imao 4-5 mjeseci..i od tad nema reda.dobim pa dva mjeseca ne,pa opet..

Bori
    17. Ožujak 2015. 13:06

Meni je ipak najčudnije kad se tagaju iz rađaone..status tip uf, uf @Petrova..mislim..Iako to je samo moje misljenej

Dea23
    17. Ožujak 2015. 18:41

Bori

Meni je ipak najčudnije kad se tagaju iz rađaone..status tip uf, uf @Petrova..mislim..Iako to je samo moje misljenej

Ha ha ha da baš lol

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI