Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    17. Ožujak 2015. 13:05

Cure trebam potvrdu da ludim bezveze!
    Dobila sam prvu mengu 13.02. kad je Hana imala 2 mjeseca i 6 dana. Bila sam ljuta ko pas jer sam se nadala da će me ipak par mjeseci pustiti na miru s obzirom da dojim. E sad prije trudnoće su mi ciklusi bili između 26 i 28 dana, nikad više od toga. Sad ovaj mjesec još nisam dobila a prošlo je već 32 dana. Danas su me jajnici počeli rasturati. Čitala sam da je to normalno, da je moguće da jedan mjesec dođe pa onda par mjeseci ne, ali svejedno sam u komi.
    Mislim, htijeli bi mi još jednu bebu, ali ipak je malo prerano. Da radim test ili da čekam još malo?

Bori
    17. Ožujak 2015. 13:06

Meni je ipak najčudnije kad se tagaju iz rađaone..status tip uf, uf @Petrova..mislim..Iako to je samo moje misljenej

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.