Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    17. Ožujak 2015. 15:15

Bila sam kod gin nakon 6 tjedana,  tad me je samo pregledala. Trebala bi sad krajem mjeseca ići napraviti ultrazvuk i papu pa ću ju onda pitati koliko bi trebala pričekati da se tijelo ipak oporavi. 
    Za folnu fakat ne znam,  nisam ju uzimala. 
    I ja bi napravila na tvom mjestu ovako kako kažeš, ne bi forsirala prestanak dojenja.

koala123
    17. Ožujak 2015. 16:59

lonny mislim da tijelu treba oko godina dana da dodje u stanje prije trudnoce. mislim da mi je to rekla jedna doktorica. malo su se ti hormoni poremetili napravili dar mar. sve bu se to izreguliralo:) htjela sam vas pitat jel vama bebaci vriste? moja ce za par dana 6 mjeseci i cim joj nekaj ne pase vristi iz petnih zila. i onda se ulovim kak povisim glas i kaj je najbolje prestane. danas recimo. muz i ja jedemo ona u svojoj sjedalici i vristi. dodjem ja malo poviknem prestane i nastavim s jelom i evo nje opet. tek kad smo ju digli je naravno prestalo i onda osmijeh od uha do uha. bas je fakinka. i ja ljuta na sebe kaj poviknem na tak malu bebu al culi su je u drugom kvartu:/

LuKi5
    17. Ožujak 2015. 17:17

Koala, to joj je neka faza, kazu da od 6 mj. postaju mali manipulatori. L to isto radi, onda kad tako pocne, ja mu kazem neku rijec koja mu je izrazito smijesna, zasad pucaod smijeha kad kazem crtic, I onda se on odvali smijat :))

14.06.2014. L ♥

iva8
    17. Ožujak 2015. 17:43

luki jos ces se puno toga nagledat i naslusat! sto su veci to su veci fakini!
    evo moj mali je danas otvorio pokopac od wc-a i ubacio unutra maramice i wc papir, a kad sam to izvadila naravno vrisak! :D

MarijaŠ
    17. Ožujak 2015. 18:11

Curke, hvala za komplimente za moga dječaka  Ni ja nisam neki veliki obožavatelj objavljivanja fotki po fb. Ovdje jos nekako, al na Fb bas doziram... Ne znam, ni svojih nemam previše, nisam tip za fotkanje, pa mozda i za to.

Moj je također počeo sa vristanjem... I cini mi se da ga to ludo zabavlja. Vristi na mene, tv, igračke, tatu, bake, tete...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.