Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    15. Ožujak 2015. 21:46

Ovo s otmicama mi je preeeestrasno! Ljudi moji poceo je dolaziti i kod nas onaj divljacki americki duh svakodnevnog kriminala na cesti. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kimito
    16. Ožujak 2015. 00:01

Drage moje, jel koja od vas davala djetetu zamrznuto majcino mlijeko? Ja sam zamrzavala kad bi mi se cice prepunile i jucer idem prvi put odmrznut da ostavim muzu da ima za svaki slucaj jer sam ja bila odsutna, a kad ono..mlijeko ima cudan miris i okus! Kao da je pokvareno! Smrznuto je u aventovim vrecicama bas za to..

koala123
    [UREĐENO] 16. Ožujak 2015. 11:42

kimito

Drage moje, jel koja od vas davala djetetu zamrznuto majcino mlijeko? Ja sam zamrzavala kad bi mi se cice prepunile i jucer idem prvi put odmrznut da ostavim muzu da ima za svaki slucaj jer sam ja bila odsutna, a kad ono..mlijeko ima cudan miris i okus! Kao da je pokvareno! Smrznuto je u aventovim vrecicama bas za to..

www.roda.hr/article/read/pohranjivanje-i-cuvanje-majcinog-mlijeka tu nekaj pise o tome kad mlijeko ima cudan okus i miris. poucan clanak. ne znam da li si ga vidjela:)
    kleaiva
    16. Ožujak 2015. 08:16

kimito

Ja sam davala isto, bebi nece nista biti i nije pokvareno mlijeko, jedino ako ti nece piti onda mozes mlijeko prije zamrzavanja prokuhati pa smrznuti...tako nece mijenjati miris. Mojim klincima nije to smetalo...nirmalno su pili kao da je najfinije na svijetu

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• dalia03
    16. Ožujak 2015. 06:52

Drage mame,zanima me kada su se vaše bebe počele samostalno rotirati leđa-trbuh i obratno,moj sin ima 5.5 mj.i samostalno se okrene samo na bok,dalje još ne ide,pedijatrica mi je rekla da ga moram forsirati i da se do 6.mj.mora samostalno okretati

koala123
    16. Ožujak 2015. 07:43

dalia03

Drage mame,zanima me kada su se vaše bebe počele samostalno rotirati leđa-trbuh i obratno,moj sin ima 5.5 mj.i samostalno se okrene samo na bok,dalje još ne ide,pedijatrica mi je rekla da ga moram forsirati i da se do 6.mj.mora samostalno okretati

i moja curka ima toliko i samo se jednom okrenula s ledja na trbuh. moze bit i da je malo lijena jer vidim da moze al nece. i moja je rekla da ju uhvatim za nogice i okrecem s ledja na trbuh. tocno mi je pokazala. i radila sam to. neki pak vele da ne treba nist forsirat. vise ni sam nisi pametan kaj sad. al mislim da bude jos malo ak se okrece na bok. ti ga probaj malo pogurnut do kraja pa bude skuzil kaj treba. isto ima super video na nekoj stranici u kojoj mama bebu uci kak da se prevrne. ak nadjem posaljem. vec je forumasica jedna to stavila al zaboravih di

Bori
    [UREĐENO] 18. Ožujak 2015. 14:12

dalia03

Drage mame,zanima me kada su se vaše bebe počele samostalno rotirati leđa-trbuh i obratno,moj sin ima 5.5 mj.i samostalno se okrene samo na bok,dalje još ne ide,pedijatrica mi je rekla da ga moram forsirati i da se do 6.mj.mora samostalno okretat
    Možda je stvar podloge. Npr.moj hoće na tvrdoj podlozi. Ovaj video je dobar i obrazac je pravilan samo pazite da djetetu ne ide glava prema leđima, znači da zabacuje glavu. Moj K to radi pa vježbamo da to ispravi.Ako to radi okrenite ga pomoću njegovih ručica.
    www.youtube.com/watch?v=DtJNrYcsI8k&list=PL6D5B2630AF71CD4C&index=2
    Imate u ovom videu, kliknite na 2 video negdje oko 0:50 se naazi ta vježba. Znači rukica na onoj strani tijela kojom želimo da se dijete okrene su povuče prema gore, a a nogicu zabacimo. Mi to radimo s K i njemu puno pomaže.
    Mirka je stručnija pa neka se i ona izjansi, ali vjerujem da bi ovo moglo pomoći.
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI