Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    16. Ožujak 2015. 00:01

Drage moje, jel koja od vas davala djetetu zamrznuto majcino mlijeko? Ja sam zamrzavala kad bi mi se cice prepunile i jucer idem prvi put odmrznut da ostavim muzu da ima za svaki slucaj jer sam ja bila odsutna, a kad ono..mlijeko ima cudan miris i okus! Kao da je pokvareno! Smrznuto je u aventovim vrecicama bas za to..

• dalia03
    16. Ožujak 2015. 06:52

Drage mame,zanima me kada su se vaše bebe počele samostalno rotirati leđa-trbuh i obratno,moj sin ima 5.5 mj.i samostalno se okrene samo na bok,dalje još ne ide,pedijatrica mi je rekla da ga moram forsirati i da se do 6.mj.mora samostalno okretati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.