Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tena123
    14. Ožujak 2015. 21:35

mojoj curi se nekad zna nosić začepit ujutro i samo joj špricnem fiziološke u svaku nosnicu po jednom i nešto ode na jednu nešto na drugu stranu ali bitno da se pročisti , znala sam joj nekad i s nastavkom za usisavač izvući ako mislim da ima nešto više...

Dea23
    15. Ožujak 2015. 07:24

Cure, samo još nešto da s vama podijelim :) Ne znam jel se vama to događa. Moj muž je otpočetka angažiran oko bebe i nosi ju i uspavljuje i tako. Znala sam ih ostaviti same po pol sata. Dućan nam je ispred zgrade pa ih ja tipa ostavim i odem po kruh da se naviknu jedno na drugo. I u šetnju idu sami i tako. I evo već dva puta mi se desilo da me zove da brzo dođem jer se mala toliko rasplače da je ne može smiriti.Ne znam u čemu je problem jer inače odlično funkcioniraju. Rekla sam da ju više neću ostaviti i sad je on jadan jer kao ja mislim da se on ne zna brinuti. A ne mislim, samo neću da mi dijete plače. Jel moguće da se tako jako već navikla na mene? Mislim jesmo cijele dane skupa i puno se bavim s njom, stalno plešemo i pjevamo (ja pjevam i plešem i glumim dvorsku ludu ), svugdje ide samnom po stanu. Imamo onu ležaljku i ako ja kuham ona je u kuhinji, a ja joj pričam kaj kuham i tak 

renata6
    15. Ožujak 2015. 07:32

Mislim da je to do njega a ne do bebe, beba je naravno navikla na tebe s obzirom da je više s tobom i kad ostane s njim osjeti njegovu nervozu i promjenu, naravno da joj je on otac i treba boraviti i s njome ali isto tako treba ju naučiti sam smiriti a ne tebe zvati, znači mora naći sam sebi svojstven način kako da dijete ne primjećuje odnosno da se osjeća ok s njime. Probajte to trenirati još dok ste svi skupa u kući, ako plače neka ju on proba smiriti, dignuti, utješiti, tu je vrlo bitno da ti ostaneš mirna odnosno da ne reagiraš, bit će plača da, ali ona će naučiti smiriti se i uz njega. Mislim da sve tate na kraju krajeva to prolaze i treba vremena da se dijete privikne.

Dea23
    15. Ožujak 2015. 07:57

Hvala,probat ćemo. Ma prošli put se do suza rasplakala što nikad nije i ja sam rekla više nema šanse, ali da, to što kažeš. kad tad ćemo to morati proći. Nije da nekam moram ići, ali kaj ak zbilja budem morala, recimo ginekologu moram sljedeći tjedan. Prošli put je bilo ok kad sam otišla kod ginekologa, ali mislim da nikad brže nisam došla do njega i od njega, a da ne velim da sam se skoro digla s onog stola prije vremena haha!

Dea23
    15. Ožujak 2015. 08:39

Vani mu je ok, spava u kolicima. A je, paničar je on i mala to osjeti. Da ste ga samo vidle kad se mala išla cjepiti. Od jutra tužan, ja sam zbilja misla da mu nekaj je, da je bolestan haha. Kad čujem ja njega u sobi: Bit će to ok mala, buš vidla, ne boli to tak jako, bum te ja držal za rukicu  I onak, na putu do doma zdravlja velim ja njemu: budem ti kupila kiner jaje ak buš dobar 
    Lijepo je da se brine, ali već sam mu rekla da mora shvatiti da se dijete cijepi i da se bude plakalo, da će biti šmrkavo i bolesno i cendravo, al sve su to klinci i sve to mora doć i proć :)

cloudy
    15. Ožujak 2015. 09:45

I moja curla zna plakati kad mene nema u blizini...al ono tipa ja se odem istuširat i ona skuži da mene nema i počne mu plakati...al smiri ju tak šta se glupira pred njom hehe...al isto znaju poteč suze.... ja sam neki dan išla ginekologu a ona me čekala s njim u autu i bila je dobra...spavala skoro cijelo vrijeme :) a kad se cijepila dragi je radio i nije mogao s nama al je isto cijelo popodne dok je ona cendrala bio zbediran

crnamala
    15. Ožujak 2015. 12:41

Evo cure nije me bilo neko vrime, malo sam bila u guzvi pa pokusavam pohvatat sta se dogadjalo. 
    Ja napokon otisla na uzv abdomena( naravno privatno)  i otkrilu da mi zuc 15 % funcionira jer imam dva ogromna kamena kazu  da to u karijeri nije vidio. Moran hitno na opraciju a ne smin radi carskog 6 mjeseci pa sad moram na djetuni pokusat izdržat sta duze. Puna mi je kapa vise. Nikako na zelenu granu.

Vezano za byby gym ja sam gledala sta uzet i na kraju odabrala od chicco-a 3u1 baby gym, moze se koristit do 3 godine jer se pretvara u stolic.Jedino je bez dekice dole ali mozete stavit bilo sta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.