opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    04. Srpanj 2014. 17:22

Lilice, drago mi je da skupa uživate... Sigurno je curica dobro, kad i ti sama tako osjećaš... A vjerujem da će tako pokazati i pregled. Baš sam te se danas sjetila i mislim si kako vam je lijepo, svima vama koje ste na našem toplom Jadranu... Samo uživaj 
    ProudMomy, čestitke na još jednoj lijepoj kolumni, u dahu sam ju pročitala!

Krešimir 19.08.2014. <3

05. Srpanj 2014. 13:03

Hvala vam drage moje! Nisam ni vidjela da je objavljena. :-) Nisam doma, a na mobu mi to sve nekak cudno prikazuje :-)

Hope
    05. Srpanj 2014. 14:33

ProudMomy

Hvala vam drage moje! Nisam ni vidjela da je objavljena. :-) Nisam doma, a na mobu mi to sve nekak cudno prikazuje :-)

Podsjetilo me na mene...nesto tako slicno prozivljavamo...a beba na putu...kako ce biti poslije...!?
    Dala si mi nadu!!! HVALA TI 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    06. Srpanj 2014. 11:59

cure da vam se javim. bila sad kod svog doktora u petrovoj, bacio je pogled na nalaze i rekao da je sve ok, to kaj je malo povišeno da bi on isto napravio taj profil pa da budemo mirni.rekao mi je da tjedan dana prije pripazim na slatko i sokove ida će to biti ok. da svi ostali nalazi su ok. pregled mi nije radio kad sutra idem na triple.

MarijaŠ
    06. Srpanj 2014. 13:31

ninika11

cure da vam se javim. bila sad kod svog doktora u petrovoj, bacio je pogled na nalaze i rekao da je sve ok, to kaj je malo povišeno da bi on isto napravio taj profil pa da budemo mirni.rekao mi je da tjedan dana prije pripazim na slatko i sokove ida će to biti ok. da svi ostali nalazi su ok. pregled mi nije radio kad sutra idem na triple.

Eto vidiš! Ma bit će sve u redu, samo bez brige i panike! Javljaj kako je prošlo... 

Krešimir 19.08.2014. <3

06. Srpanj 2014. 13:36

ninika11

Ma rekla sam ti ja da ce bit sve ok! ;-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

piper
    06. Srpanj 2014. 13:33

Super ninika...vidis da i on misli da je bolje napravit jos i te nalaze pa da budes mirna...najbitnije da bebac raste i da se ti osjecas smireno

ninika11
    06. Srpanj 2014. 14:14

Još da mi i ovaj glupi herpes sa usnice prođe i super. sutra vam se javim. možda saznamo i spol

mmama2
    06. Srpanj 2014. 17:14

ninika11

Još da mi i ovaj glupi herpes sa usnice prođe i super. sutra vam se javim. možda saznamo i spol

javi, javi moja prognoza je Ž, jedna mala buhtlica<3

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani