opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2014. 13:03

Hvala vam drage moje! Nisam ni vidjela da je objavljena. :-) Nisam doma, a na mobu mi to sve nekak cudno prikazuje :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    06. Srpanj 2014. 11:59

cure da vam se javim. bila sad kod svog doktora u petrovoj, bacio je pogled na nalaze i rekao da je sve ok, to kaj je malo povišeno da bi on isto napravio taj profil pa da budemo mirni.rekao mi je da tjedan dana prije pripazim na slatko i sokove ida će to biti ok. da svi ostali nalazi su ok. pregled mi nije radio kad sutra idem na triple.

piper
    06. Srpanj 2014. 13:33

Super ninika...vidis da i on misli da je bolje napravit jos i te nalaze pa da budes mirna...najbitnije da bebac raste i da se ti osjecas smireno

ninika11
    06. Srpanj 2014. 14:14

Još da mi i ovaj glupi herpes sa usnice prođe i super. sutra vam se javim. možda saznamo i spol

piper
    06. Srpanj 2014. 17:42

I ja mislim da je cura...nekako bas imam filing...al imala sam i za sebe pa se ispostavilo krivo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.