ajde nadam se da hoće. meni su tad tek počele bile. al evo više ih nemam toliko..
ma ja baš neki dan pričala s curom kojoj je termin za koji dan .. i ona ih je imala do samog kraja ... tak da ne znam...iako su mi sad manje nego ranije...
ninika, baš mi je drago da je liječnik uspio to vidjeti već danas... Super, čestitam na sinčiću!
Ja sam danas porješavala papire u firmi, kod doktorice, socijalni... i otvorila porodiljni. Baš sam se nekako čudno osjećala kad sam izlazila iz zgrade. Ono, ja pa porodiljni. Stvarno se termin približava... Ovako sam inače ok, malo mi je vruće ali ne pretjerano jer inače volim vrućine, samo me danas naživcirala gužva po gradu i ljudi koji divljaju autima u centru grada i ne staju pješacima na zebri i tako... I ne spavam uopće dobro zadnjih noći, ali nekako popravim popodnevnim odmorom... Trbuh mi se baš nekako nisko spustio, primjetila sam i sama a i ljudi oko mene. I to valjda u 2 dana... Ali izdržava se sve!
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija, nemoj se sad puno forsirat, kad se trbuh spusti, tijelo se priprema za podrod
hvala MarijaŠ. baš smo veseli bili da smo u kabini počeli skakutati.. mm nije skidao osmijeh sa lica.. zaboravila sam jel ti znaš spol? samo polako i klonite se žene moje ovih vrućina. ja nakratko izašla na vrućinu i odmah mučnina
predivno.. ja sad u iščekivanju prvih udaraca.. samo osluškujem. baš se veselim ne mogu vam opisati. a ašto se vremena tiče klimica, hladna vodiica i nema me vidjeti dok ne opadnu vrućine
kak ste me sad isprepadale sa tim spolovima dajjjjjj, meni samo na jednom uzv rekao da je curica i to oko 20 tj poslje niko ni gledao nije, a ja bi baššššš curicuuuuuuuuuu!!!!!!!!! mahh ubiti nek bude šta želi, samo zdravo i neka se ubrzo rodi!!
url=https://lilypie.com]
Meni se spustio 4 tjedna prije poroda trbuh u prvoj i 2 tjedna prije poroda u drugoj trudnoći.
Sortiraj odgovore
Najstariji