hahah cure vi ste u manjini onda koje mislite da je cura.. a vidit ćemo. ja bi jedan tjedan da je dečko, drugi da je cura ahahhaha.
A da ja pogledam u svoju carobnu kuglu? Hahaha :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E moram nesto podijeliti s vama, naime u petak sam bila na 13. obljetnici mature, jer smo fulale 10. Ugl. jedna curka nije mogla doci jer je drugi put trudna. Trudna je 2 mjeseca, alo morala je na bolovanje jer joj je vec uzasno tesko. Curka nosi trojke, zacete prirodnim putem. Sanse za to su jako jako male, ali eto! Daj si zamislite, idete na drugo dijete i onda vam kazu, nosite trojceke :-)
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, eto me samo da vam se javim i da vas pozdravim!! Nadam se da ste mi sve dobro i bez nekih novih tegoba..
Mi smo super, brckamo se i plivamo pomalo,i srecemo neke druge trudnice sa vecom busom na plazi u srijedu nam dolazi tatek, pa brojimo dane...za sad vas puno pozdravljam i saljem puno slanih pusa
Darija bas super da uzivate a mogu si mislit tek kad tatek dode...nadam se i da je situacija sa sekom malo bolja
proudmomy...ja mislim da bi me srce izdalo da mi gin kaze da nosim trojke...uh al ce se ta cura naradit...znam sve je to car i uzivanje al s jednim bebacem ima jako puno obveza a mogu si samo zamislit kak ce biti njoj s njuh troje
Darija uzivaj!!! Puseeee
I ja mislim da bi se srusila od soka da mi kaze da cekam blizance, a kamoli trojke :-) I jos ima vec jedno dijete. I nemas ju kaj vidjet sitna sitna curka. Ma samo da sve bude ok, a nekako ce se vec snaci s bebicama :-).
Evo danas sam se vratila doma i cujem da nam je mali susjed zavrsio u bolnici (2 dana stariji od mog malog) sumnjaju na leukemiju. Rasplakala sam se ko kisna godina. On i moj mali su stalno skupa, bas mi je to jako tesko palo... Jos objasnjavam svom malcu da je ovaj maleni bubani i da je u bolnici, a on vice: Nje nje (ne, ne) :-(
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Darija, samo uživajte! Puse!!!!
Proud Momy... Baš mi je jako žao zbog malog susjeda. To su situacije u životu koje te samo zateknu. Ono, ostaneš na mjestu i samo se pitaš "zašto?" Iskreno se nadam da će se pokazati da dijagnoza ipak nije toliko ozbiljna. I vjerujem da je teško objasniti tvom malom sinčiću da mu je prijatelj bolestan...
A što se tiče frendice sa trojkama.... Pa ja mislim da bih mislila da me snima skrivena kamera... Ajme, treba kao prvo izgurati tu trudnoću, a onda brigu o 3 malih bebica... Kakva sreća...
Krešimir 19.08.2014. <3
Joj proudmomy bas mi je zak tog klinca...odmah se stavim u poziciju njegovih roditelja i bude mi uzasno tesko...nadam se da su bar fulali s dijagnozom ili ako nista drugo da je bar neki blazi oblik koji se da lako izlijecit...joj neznam sta bi rekla osim da me ovakve vijesti jako jako pogode sad dok sam trudna a mogu si samo mislit kak ce tek biti dok moj mis bude trckarao oko mene al trudim se misliti samo pozitivno
Sortiraj odgovore
Najstariji