opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    07. Srpanj 2014. 08:34

dobro jutro drage moje. ajmo redom..
    ProudMomy prestrašno za malca, vjerujem da je tvom malenom teško objasniti sad situaciju pogotovo ako su stalno skupa se igralli.
    DarijaZ da se tako.. znam i ja močit guzu u moru hehe šala mala. samo nam ti uživaj sada i odmaraj

Nego ovako.. ja bila jutros vadila krv za triple i bila na uzv. i sadon tamo neke svoje mjerepriča, sestra zapisuje, on gleda u taj monitor(okrenut od mene, ali barem je mm vidio sve) i radi face(mrzim to jer ne znam dal je sve ok) i onda skužim da pokušava spol vidit. i veli on meni a e za 4 tjedna ponovo kontrola(uzv) jer će se bolje vidjeti organi. ja pitam pa recite mi samo jel sve ok, to me zanima. veli on je, je sve je ok i skoči sa onog svog stolca i veli evo ga. ja rekoh čega? prepao me blesan. i nabio se na taj monitor i veli dečko je ali da bi on svejedno potvrdio za 4 tjedna. i na izlazu ja velim ok znači nismo sigurni još a on meni na to. ma to je dečko.

Iskrica1347
    07. Srpanj 2014. 08:43

Ajmo sad ja redom:
    ProudMomy - strašno i užasno. To mi je jedna od glavnih noćnih mora - da mi dijete bude bolesno. Ili neko dijete koje znam. Ma i neko koje ne znam... Užas...
    DarijaZ - joj, ja jedva čekam da zgibam za cca 4 tjedna na more.....
    Ninika - drago mi je da je sve ok sa bebicom  i čestitam na pišulincu.
    ProudMomy - skoro sam zaboravila na onu curku sa trojkama - dakle mislim da bih ja u nesvjest pala. Ali ozbiljno. I kako sad mislim da mi je 2 djece čist dosta i da ne bumo "dalje išli", da mi se dogodi tak nešto brijem da bih ozbiljno razmišljala o podvezivanju jajnika. Ali stvarno. Mislim svaka čast osobama koje hoće i mogu imati više od 2-3 djece, ali ja baš i nisam na to spremna...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    07. Srpanj 2014. 08:49

Ninika jesam ti rekla da imam filing da je cura kao i kod mene...hahahahahaha a na kraju decko
    u svakom slucaju bolje da ti za sigurno potvrdi za 4tjedna nego da vam bude ko jednim mojim frendovima...prvo su dobili sina, na UZVu se sve lijepo vidjelo...kad su drugi put ostali trudni kaze im doktor da je cura, oni presretni jer su si tak i zeljeli i kasnije im nije ni gledao do mjesec dana pred porod i onda im u TA kazu vas sinčić se bas fino razvio...mozes si zamislit šok...sreca pa nisu nista puno kupovali jer su planirali iskoristit sve od prvog djeteta

ninika11
    07. Srpanj 2014. 08:55

heheh baš piper.. ma naravno čekat ćemo potvrdu. za dva tjedna idemo opet u petrovu na bolničko pa će nam raditi uzv, a 11.8. idemo na 4d tako da ćemo sve znati. al živahna beba.veli muž da ga je lovaodoktor da ga snimi

07. Srpanj 2014. 10:10

Ninika jupiiii mali frajer stize!!! Cestitam! :-* imala sam neki filing da je decko :-P

Ma joj curke moje, bas me pogodilo to s malim. Ugl trombociti i leukociti su mu uzasno niski, bas su losi nalazi. Ono kaj je dobro je to kaj se malac ponasa normalno. Kazu da to sve moze biti i od puno antibiotika, da antibiotik moze napasti i trombice. A on ih je bas puno pio u zadnje vrijeme, od kad je krenuo u vrtic stalno je bolestan, mis mali. Danas ce biti gotovi jos neki nalazi, pa ce se znati vise.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• paris
    07. Srpanj 2014. 10:44

Dobar dan svima 

Ninika čestitam na dečku  Još čekamo potvrdu, ali navodno da na uzv češće pogriješe kad vele da je cura pa ispadne dečko nego obrnuto  

ProudMomy, baš tužno - ja se uvijek sva iskomiram kad čujem tako što  Ali šaljemo malo susjedu pozitivne vibre i držimo fige da ipak nije ta dijagnoza u pitanju.

ninika11
    07. Srpanj 2014. 11:05

hvala cure. da i ja sam čula da znaju fulati kad vele da je cura pa bude dečko.
    ProudMomy i ja i mm smo imali neki osjećaj. sjedimo u čekaoni i veli on meni da ima osjećaj da ćemo saznati spol. i pitala sam ga da što misli dal je cura ili dečko i rekao  je da mu više ide na dečka

cloudy
    07. Srpanj 2014. 11:07

Cure da vam se javim nakon par dana... sve je super kod mene, jučer obavili uzv i bio dragi samnom... čuli srce, dr. rekao da je sve ok i nuhalni nabori i oni leptirići na mozgu :) veli da se bebač super razvija ... :D sad me idući pregled čeka 28. 
    proudMomy... baš tužno, nadam se da će mali susjed biti ok ..  :)

kako ste mi vi ostale djevojke?

ninika11
    07. Srpanj 2014. 11:11

cloudy baš mi je drago da je sve ok. uživaj sad ako nemaš mučnine

cloudy
    07. Srpanj 2014. 11:14

ma joj... mučnine su mi kao manje nego inače... recimo u petak i jučer mi uopće nije bilo muka... u subotu mi ručak nije izdržao ni 10 min u meni... danas mi je samo 1 ujutro bilo muka... i tak... čini se od dana do dana ... ali nekak se nadam da će sad možda i prestati kako lagano izlazim iz 12. tjedna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.