opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missha
    07. Srpanj 2014. 16:11

Meni se spustio 4 tjedna prije poroda trbuh u prvoj i 2 tjedna prije poroda u drugoj trudnoći.

MarijaŠ
    07. Srpanj 2014. 16:41

missha

Meni se spustio 4 tjedna prije poroda trbuh u prvoj i 2 tjedna prije poroda u drugoj trudnoći.

Mhm, i čitala sam da se tako nekako spuštaju, pa mislim da kod mene samo raste pa se onda povećava taj dio trbuha i tako izgleda... Idem na kontrolu za tjedan dana pa ćemo se locirati... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    07. Srpanj 2014. 18:20

eh drage moje meni je 5 razlicitih doktora reklo spol...na svakom ultrazvuku sam obavezno pitala za spol...
    sad stvarno ima da se rodi curica...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

piper
    08. Srpanj 2014. 09:20

Cure kak ste mi danas? Ja sam uzasno...vrti mi se kao da sam cijelu noc pila i bila na vrtuljku...juce imala trckalicu a jutros evo vec dva puta povracala...izgleda da me uhvatila crijevna viroza...uglavnom koma sam...evo nisam uspjela ni post zavrsit a opet sam trcala povracat

renata6
    08. Srpanj 2014. 09:44

piper

Cure kak ste mi danas? Ja sam uzasno…vrti mi se kao da sam cijelu noc pila i bila na vrtuljku…juce imala trckalicu a jutros evo vec dva puta povracala…izgleda da me uhvatila crijevna viroza…uglavnom koma sam…evo nisam uspjela ni post zavrsit a opet sam trcala povracat

Piper možda je malo od ove promjene vremena, samo laganini nemoj se ništa forsat, nadam se da će uskoro proć!

Hope
    08. Srpanj 2014. 09:47

piper

Cure kak ste mi danas? Ja sam uzasno…vrti mi se kao da sam cijelu noc pila i bila na vrtuljku…juce imala trckalicu a jutros evo vec dva puta povracala…izgleda da me uhvatila crijevna viroza…uglavnom koma sam…evo nisam uspjela ni post zavrsit a opet sam trcala povracat

Draga moja!!!!
    Bas mi te je zao!!! Ja jos uvijek povracam, pa mi je to kao svakodnevna rutina vec 
    ...ali ovo tvoje vise lici nekoj virozi 
    ...probaj pojesti kockicu cokolade za kuhanje!
    Pa,jel ti to samo odjednom ili te i sinoc frkalo??
    Nista krekere,dvopek...probaj se natjerati zbog bebaca...pa nesto ce od svega ostati unutra!!!

MarijaŠ
    08. Srpanj 2014. 09:59

piper

Ajoj, baš grozno... Valjda će brzo proći.. Iako ni meni ne liči na klasične trudničke mučnine, nego stvarno više kao neka crijevna viroza... 
    Ja nisam nikako. Nisam dobro spavala noćas, jer je kod nas kiša pala taman oko ponoći i u kuću pogurala svu vrućinu. Imala sam okupaciju oko 4 sata, nisam mogla zaspati, vrtila se, ma grozno. Sad sam evo cijeli dan nervozna, nisam ni jednu riječ progovorila, osim što sam mužu zaželjela "Dobro jutro". Ne mogu ništa i ne da mi se.

Krešimir 19.08.2014. <3

antonio
    08. Srpanj 2014. 11:43

piper

Piper meni je jucer bilo tako digla sam se sa jakim grcevima u crjevima i nakon dva sata imala sam trckalicu jucer kroz cjeli dan bila sam 15 puta na skoljki hemeroidi su mi izasli za dva prsta ne mogu ni sjedit ni hodat.Sad dali je virozza ili sam pocela se cistit za porod neznam vidjet cu kako bude danas,.ali sam jako isrpljena ne mogu na noge.

Hope
    08. Srpanj 2014. 10:16

Hehe, MarijaŠ tako mi i samoj....nista mi se neceeeeee...sva sreca- svi rade,a ja sama! Bas mi odgovara  ...ova kisa bas tjera na dremuckanje i nikak doci sebi!!!
    Cak imam osjecaj da je i bebaca malaksala- inace je ujutro JAKO aktivna i energicna,a jutros ju osjetim,ali sve njezni i lagani pokreti...sve cekam kad ce me "drmnuti", ali zasada nista...samo se mazi 

Hope
    08. Srpanj 2014. 11:58

Cure! Meni to sve lici na viroze!!! 
    Cuvajte se, drzite & sto brzi oporavak vam zelim od  !!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani