opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Srpanj 2014. 10:51

kks ...prvo je valjda e ili tako nešto (jako ružno napisano pa ne kužim) 5,07.  Hpb 133 ...  Hk 0,39. T 257. L 9,4. kompletji urin. sed. 4-6L dosta amorfnih urata.  cervikalni brisevi 4,8 ...  sad valjda sam kod kks pogodila skova jer su katafpstrofalno loše napisana ... i da,..dao mi je jedino rojazole zbog gljivica

cloudy
    03. Srpanj 2014. 11:18

hvala ti :)  poslala sam ti fotku, sad kolko se vidi nisam ziher...kod skenera ćubiti ili sutra ili idući tjedan..

Lilica
    04. Srpanj 2014. 14:29

curke moje drage, evo da vam se javim malo, docepala sam se kompa na kratko.. htjela sam vas samo pozdraviti i reci da mislim cesto na vas, razmisljam si kak ste mi i kaj ima novo, nazalost ne mogu popratiti sve sto ste pisale a preko moba mi to jako zdere megabajte, i eto bas mi falite 
    ja sam super, izlezavam se po cijele dane sa svojim muzicem, djevojcica raste i sve je jaca, po cijele dane ima tulum u mom trbuhu a budna je vec od 5-6 ujutro  u srijedu ili cetvrtak idem tu kod ginekologa da pogleda bebicu pa ako bude sve ok onda cu ici tek 23. na onaj redoviti pregled kod svog doktora. al bit ce sigurno sve dobro jer princeza je veeelika, danas me u isto vrijeme gurkala s jedne i druge strane trbuha (valjda se misica rastezala) pa sam tocno mogla vidjeti koliko je velika 
    nadam se da ste mi vi dobro drage moje, kad se vratim nazicat cu vas da mi napisete neki kratki raport o svemu sto se izdogadalo dok me nije bilo  pusu vam veliku saljem 

Tina0208
    04. Srpanj 2014. 14:49

ej lilica…bas mi je drago da si se javila...super da melena raste...samo vi uzivajte...
    ja sam dobro,ali me u zadnjih tjedan dana uzasno muce lazni trudovi...nadam se da ce proci...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    04. Srpanj 2014. 14:53

ProudMomy jos jedna odlicna kolumna....cestitam...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    04. Srpanj 2014. 17:22

Lilice, drago mi je da skupa uživate... Sigurno je curica dobro, kad i ti sama tako osjećaš... A vjerujem da će tako pokazati i pregled. Baš sam te se danas sjetila i mislim si kako vam je lijepo, svima vama koje ste na našem toplom Jadranu... Samo uživaj 
    ProudMomy, čestitke na još jednoj lijepoj kolumni, u dahu sam ju pročitala!

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.