opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    02. Srpanj 2014. 14:53

ne mislimo na isto... ja mislim an ove nalaze od tsh i svega kaj su mi radili dok sam bila u bolnici. sad frendica probala dići i ništa. poslat ću muža popodne sa otpusnim pismom ako će moć

Dada32
    02. Srpanj 2014. 20:43

Da se ja sad nevezano ubacim...
    Čitam danas ovo:  https://www.vecernji.hr/hrvatska/carski-rez-je-rizik-ili-povlastica-bogatih-947948

i rastuži me tekst, ne zbog carskog reza i dostupnosti istog kad je stvarno neophodan; nego zbog ovog zadnjeg dijela teksta o mrtvorođenoj djeci. Ne daj Bože da se ikome dogodi, ali čula sam za dva slučaja gdje su žene nafilali drogama (drip i slično) i ostavili SAME da se porađaju. Ne znam jel to stvarno istina jer ne poznajem osobno te žene, ali ako je onda je to najniže na što medicina može spasti. Zar njima isto ne treba nekakva podrška, osobito u takvom tragičnom slučaju? 

Boobie
    02. Srpanj 2014. 20:57

istina je, znam iz vlastitog iskustva. al radije bi tako nego da sam imala carski, oporavak bi bio puno tezi.

kimito
    03. Srpanj 2014. 09:28

Grozno..  uopće ne mogu zamislit koliko to mora bit teško, baš zato bi u takvim groznim situacijama trebalo pružit dodatnu pažnju i potporu, a ne ostavit ih same..

cloudy
    03. Srpanj 2014. 10:19

cure moje...samo da vam se javim...eto me upravo s pregleda...kaže dr. da je pod prstima sve ok, a uzv ću morati u bolnici raditi jer kod njega u ambulanti trenutno ne radi.... nego..jel zna koja od vas pročitati nalaze od krvi i urina?meni je sve to samo masa slova i brojeva ...
    ninika...drži mi se..nadam se da bude sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.