opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    02. Srpanj 2014. 14:47

Ne znam jel mislimo na isto, ja sam radila u zavodu za transfuziju pored bolnice one markere za hepatitis, test senzibilizacije i krvnu grupu pa dobijes papir za podizanje nalaza... a za ovo ostalo sam slala muza da podize, uzeo si svaki put za svaki slucaj otpusno pismo i ostale nalaze ak ga bas nekaj pitaju...

ninika11
    02. Srpanj 2014. 14:53

ne mislimo na isto... ja mislim an ove nalaze od tsh i svega kaj su mi radili dok sam bila u bolnici. sad frendica probala dići i ništa. poslat ću muža popodne sa otpusnim pismom ako će moć

Hope
    02. Srpanj 2014. 14:59

ninika11

ne mislimo na isto… ja mislim an ove nalaze od tsh i svega kaj su mi radili dok sam bila u bolnici. sad frendica probala dići i ništa. poslat ću muža popodne sa otpusnim pismom ako će moć

Moji su ti meni dizali nalaze iz bolnice, uz otpusno pismo (u kojem je i pisalo STROGO MIROVANJE), jos sam im znala dati i zdravstvenu i osobnu (za svaki slucaj) al ih nitko nista osim otpusnog nije trazio!
    Nadam se da ce uspjeti!!!!

Dada32
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Da se ja sad nevezano ubacim...
    Čitam danas ovo:  https://www.vecernji.hr/hrvatska/carski-rez-je-rizik-ili-povlastica-bogatih-947948

i rastuži me tekst, ne zbog carskog reza i dostupnosti istog kad je stvarno neophodan; nego zbog ovog zadnjeg dijela teksta o mrtvorođenoj djeci. Ne daj Bože da se ikome dogodi, ali čula sam za dva slučaja gdje su žene nafilali drogama (drip i slično) i ostavili SAME da se porađaju. Ne znam jel to stvarno istina jer ne poznajem osobno te žene, ali ako je onda je to najniže na što medicina može spasti. Zar njima isto ne treba nekakva podrška, osobito u takvom tragičnom slučaju? 

Iskrica1347
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:17

Dada

Da se ja sad nevezano ubacim…
    Čitam danas ovo:  https://www.vecernji.hr/hrvatska/carski-rez-je-rizik-ili-povlastica-bogatih-947948

i rastuži me tekst, ne zbog carskog reza i dostupnosti istog kad je stvarno neophodan; nego zbog ovog zadnjeg dijela teksta o mrtvorođenoj djeci. Ne daj Bože da se ikome dogodi, ali čula sam za dva slučaja gdje su žene nafilali drogama (drip i slično) i ostavili SAME da se porađaju. Ne znam jel to stvarno istina jer ne poznajem osobno te žene, ali ako je onda je to najniže na što medicina može spasti. Zar njima isto ne treba nekakva podrška, osobito u takvom tragičnom slučaju? 

Slažem se, to je grozno, i netko bi trebao po meni biti sa njima ne samo kao podrška, već i zato što i te žene mogu dobiti neko krvarenje ili nešto i na kraju i same nastradati. Jako mi je žao svih tih malih anđelića i njihovih majki (i tebe Boobie), ali zašto do tih stvari dolazi ne zna se. Možemo samo svi misliti stalno šbbkbb (što bi bilo kad bi bilo) i "da sam bar ovo" ili "da bar nisam ono", ali bojim se da se neki put peh jednostavno dogodi (govorim za sve stvarno normalne žene i trudnice, ne za one koje se drogiraju/loču alkh./ne paze uopće na ništa itd.).

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Boobie
    02. Srpanj 2014. 20:57

istina je, znam iz vlastitog iskustva. al radije bi tako nego da sam imala carski, oporavak bi bio puno tezi.

kimito
    03. Srpanj 2014. 09:28

Grozno..  uopće ne mogu zamislit koliko to mora bit teško, baš zato bi u takvim groznim situacijama trebalo pružit dodatnu pažnju i potporu, a ne ostavit ih same..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani