hvala antonio na podijeljenom iskustvu i cure na članku. ja sam tek u 15. tt a vidim da se to za plodnu gleda od 21. tt . vidit ćemo kaj će taj profil pokazati. ja nisam dobila nijednu kilu za sad. trenutno variram između -4 i -3 tako da mislim da će sve biti ok. dan prije sam popila sok bila (naravno šećera je imao) pa možda ostalo u krvi. vidit ćemo nadam se najboljem
Ninika, meni je OGTT bio 4.6-9.0-8.8, ovaj zadnji za 0.3 visi od gornje granice, sto je znatno vise od tvojih vrijednosti. Dobila ada dijetu koje se ne moram bas strogo pridrzavati. Sad prosli petak sam radila te guk profile i bili su skoro pa savrseni. Ja sam radila ambulantno, znaci, iza svakog obroka sat vremena sam jurila u laboratorij na vađenje krvi....
Probaj se raspitati, mozda mozes to obaviti tako, sad ovisi o mjestu u kojem zivis ali u zg bi barem moralo biti te mogucnosti!
MarijaŠ hvala i ja se nadam
Antonija pitala ja to i rekli mi da je bolje da sam kao gore da ne trčim svako malo krv vaditi.. vidjet ćemo. uglavnom idem pa se nadam najboljem
cure pitanje je možda glupo al eto danas sam si sva blesava. mene zanima da li može netko drugi podići te nalaze iz petrove umjesto mene jer moram početi piti manju dozu eutyroxa a danas ne mogu stić po njih nikako?
ninika11 nemam iskustva sa petrovom, ali vjerujem da ti nalaze moze podignuti tko god...ako tko sta i prigovori- objasni mu se situacija...ali sumnjam da ce tko sta imati protiv!
Ja sam dugo lezala u bolnici,a sad sam doma na mirovanju i moji SVE zbavljaju umjesto mene, jer ja ne mogu nikam..i nitko se do sada nigdje nije bunio...jedino me na preglede voze, jer to nitko umjesto mene ne moze zbaviti (a i da moze- vjerujem da mi ginic ne bi imao nista protiv)
SRETNO!!!!
Ne znam jel mislimo na isto, ja sam radila u zavodu za transfuziju pored bolnice one markere za hepatitis, test senzibilizacije i krvnu grupu pa dobijes papir za podizanje nalaza... a za ovo ostalo sam slala muza da podize, uzeo si svaki put za svaki slucaj otpusno pismo i ostale nalaze ak ga bas nekaj pitaju...
Sortiraj odgovore
Najstariji