ninika baš mi je žao što te maltretiraju...mislim da je najbolje da potražiš drugo mišljenje...probaj nać bar nešto pozitivno u svemu tome jer ak i je nešto alarmantno bolje da se odmah kontrolira nego da kasnije imaš problema i ti i bebač...sad se probaj samo smiriti jer stres ti još više utječe na sve to i šteti bebaču...drži se draga...šaljem pozitivne vibre i ljubim te
ma sve ću izdržati samo sam malo bila razočarana i tužna na prvu kad su mi rekli. stvarno sam mislila da je ok... al što je tu je
Kuzim te, ja sam vec 3 puta samo dosla na pregled pa ostala, sveukupno 31 dan... I sutra idem opet i vec me frka dal cu ostat... Al ne bi imala muda traziti drugo misljenje ako ne mislim mijenjati ginekologa... Iz mog iskustva oni to bas ne vole :D I sta da ti drugi kaze suprotno, sta bi mogla odbiti savjet onoga kod koga mislis i dalje ici... Mozda sam ja tu luda al ja svog slijepo slusam...
mislim da me nisi shvatila. to su doktori u bolnici di ću roditi. ja inače idem kod soc. ginekologa tu kod sebe i on se za ovo zadnje bolničko isčuđavao jer su me naručili ovi iz petrove na zadnjem bolničkom.. vidit ćemo kaj će biti. otići ću, obaviti to, nadat se da će biti ok i da mogu dupence ići hladiti malo ako mi dopuste
ne znam, ja od pocetka vodim samo u bolnici... nadam se da su te bar narucili skoro, da ne moras dugo cekat...
ne znam, ja od pocetka vodim samo u bolnici... nadam se da su te bar narucili skoro, da ne moras dugo cekat...
Curke koje imaju problem s porukama na Klokanici, samo javljam da sam dobila odgovor od redakcije da vec rade na otklanjanju problema!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E super ProudMomy - jer i meni stoje tvoje poruke kao da ih nisam pročitala.
Ninika - baš mi je žao da moraš ostati u bolnici 2 dana, ali zguraj to i mirna si.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
ninika samo hrabro...malo je bezveze sto te tak maltretiraju,a mozda nemaju potrebe,ali pretrpi nekako za svoju bebolinu...
ProudMomy hvala na informaciji...stvarno me to zivcira s porukama...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji