opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    02. Srpanj 2014. 10:26

ninika baš mi je žao što te maltretiraju...mislim da je najbolje da potražiš drugo mišljenje...probaj nać bar nešto pozitivno u svemu tome jer ak i je nešto alarmantno bolje da se odmah kontrolira nego da kasnije imaš problema i ti i bebač...sad se probaj samo smiriti jer stres ti još više utječe na sve to i šteti bebaču...drži se draga...šaljem pozitivne vibre i ljubim te

ninika11
    02. Srpanj 2014. 10:29

ma sve ću izdržati samo sam malo bila razočarana i tužna na prvu kad su mi rekli. stvarno sam mislila da je ok... al što je tu je

Boobie
    02. Srpanj 2014. 10:35

Kuzim te, ja sam vec 3 puta samo dosla na pregled pa ostala, sveukupno 31 dan... I sutra idem opet i vec me frka dal cu ostat... Al ne bi imala muda traziti drugo misljenje ako ne mislim mijenjati ginekologa... Iz mog iskustva oni to bas ne vole :D I sta da ti drugi kaze suprotno, sta bi mogla odbiti savjet onoga kod koga mislis i dalje ici... Mozda sam ja tu luda al ja svog slijepo slusam...

ninika11
    02. Srpanj 2014. 10:43

mislim da me nisi shvatila. to su doktori u bolnici di ću roditi. ja inače idem kod soc. ginekologa tu kod sebe i on se za ovo zadnje bolničko isčuđavao jer su me naručili ovi iz petrove na zadnjem bolničkom.. vidit ćemo kaj će biti. otići ću, obaviti to, nadat se da će biti ok i da mogu dupence ići hladiti malo ako mi dopuste

Boobie
    02. Srpanj 2014. 10:46

ne znam, ja od pocetka vodim  samo u bolnici... nadam se da su te bar narucili skoro, da ne moras dugo cekat...

Boobie
    02. Srpanj 2014. 10:46

ne znam, ja od pocetka vodim  samo u bolnici... nadam se da su te bar narucili skoro, da ne moras dugo cekat...

02. Srpanj 2014. 10:56

Curke koje imaju problem s porukama na Klokanici, samo javljam da sam dobila odgovor od redakcije da vec rade na otklanjanju problema!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Iskrica1347
    02. Srpanj 2014. 10:59

E super ProudMomy - jer i meni stoje tvoje poruke kao da ih nisam pročitala.
    Ninika - baš mi je žao da moraš ostati u bolnici 2 dana, ali zguraj to i mirna si.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tina0208
    02. Srpanj 2014. 11:18

ninika samo hrabro...malo je bezveze sto te tak maltretiraju,a mozda nemaju potrebe,ali pretrpi nekako za svoju bebolinu...
    ProudMomy hvala na informaciji...stvarno me to zivcira s porukama...

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    02. Srpanj 2014. 11:26

cure moje hvala vam na podršci i riječima utjehe. ste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.