opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    02. Srpanj 2014. 10:09

al znaš što je interesantno? što je meni u pon rekla sestra da je ogtt dobar i da danas nisam pitala za druge nalaze ne bi mi ni rekli za taj ogtt da je loš. neka se dogovore

Boobie
    02. Srpanj 2014. 10:13

Sestra ti apsolutno nista ne zna znaci u zivotu, bitno je kaj doktor kaze, recimo sestra moje doktorice uvijek govori suprotno od nje al nikad nisam poslusala sestru... Ne rade oni to da te maltretiraju nego da se uvjere da je sve ok... Obavis i mirna si, zamisli da sad ne odes i da nekaj bude bebi, kad bi si oprostila...

02. Srpanj 2014. 10:13

Koliko se sjecam nasa bjap je isla na taj guk profil, ali ne sjecam se jel morala biti u bolnici zbog toga. Ne znam, po meni ogtt nije toliko los da zahtjeva bolnicko, ali ja nisam doktor. Pitaj svakako jos nekog doktora.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mmama2
    02. Srpanj 2014. 10:14

ali 5,1 nije povišen šeć ne kužim, to je granica, u vinograd normala. nemoj se samo uzrujavati da ti i tlak još ne skoči, probaj stvarno nazvati za dr mišljenje nekoga.. i polako

url=https://lilypie.com]

ninika11
    02. Srpanj 2014. 10:18

ma zvat ću ga danas, sutra da vidim kaj veli drugi taj. ako je potrebno idem gore, a što mogu..

ninika11
    02. Srpanj 2014. 10:20

meni nisu spominjali nikakvu dijetu. rekla je samo da je povišeno za 0,1 i da će napraviti taj profil i da to traje dan,dva tj. da ću biti gore dan, dva..a ja taman mislila na more

Boobie
    02. Srpanj 2014. 10:23

Kolko se sjecam, cim dodjes vode te ko dijabeticara dok guk to ne iskljuci (napominjem, Merkur). Dobijes tu dijetnu hranu, 5 obroka dnevno dok ti to vade, a i bolje da ti to daju, bar je nalaz uvijek bolji. Ako guk nije ok onda dobijes dijetu do kraja trudnoce. Pripremi se odma da je cisto moguce da i ako ti guk bude ok da ces morati jos jednom vaditi ogtt i guk profil, mislim da te pretrage ponavljaju kasnije u trudnoci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.