opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    02. Srpanj 2014. 09:49

cure mene treba smiriti. sad sam zvala petrovu radi nalaza i umjesto trudničke ambulante opet bolničko lječenje. misliloa sam da je zog tsh ali ne nego radi ogtt-a. jer mi je prva vrijednost bila povišena za 0,1???? da vas podsjetim (5,2 ;7,2; 5,2) radit će mi nešto guk... nešto.. ljuta sam i razočarana. tsh mi je 0,28 i ženska mi spusti terapiju sa 100 na 75? mislim to se jako spustilo sa 5,2 na 0,28. utjeha mi treba žene moje

ninika11
    02. Srpanj 2014. 09:56

gore ću roditi pa idem gore na pretrage jer me slao moj ginekolog. razmišljam da nazovem jednog doktora da on da svoj mišljenje jer po meni je to smiješno.

02. Srpanj 2014. 10:01

Jao ninika ja mislim da fakat pretjeruju malo, da nije bas alarmantno. Posavjetuj se svakako sa jos nekim doktorom. Mislim neka ti naprave guk profil, ali doista ne vidim razlog da te opet drze u bolnici. Samo mirno draga, sve ce biti ok!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kimito
    02. Srpanj 2014. 10:05

ninika, svakako nazovi tog drugog doktora nek ti da svoje mišljenje.. Još nisam čula da zbog toliko malo povišenog ogtt-a se ide u bolnicu.. joooj drži se 

Boobie
    02. Srpanj 2014. 10:06

Imam ja iskustva s tim... U Merkuru ako ti je prvi profil 5,1 vec te vode ko gestacijski... A to trudnicko lijecenje ti nije zapravo lijecenje nego moras na dan i pol do dva u bolnicu dok ti rade guk profil. u 24 sata ti uzimaju krv mislim svakih 4 sata iz jagodice prsta... Jedes po njihovom jelovniku za dijabeticare a u sobu ti dolaze pikati... Nis strasno, cekas nalaze drugi dan i ides doma... Ak je ok ides po starom a ak nije dobijes dijetu i moras na to neko predavanje... Hospitaliziraju te jer je tak najprakticnije, ja pitala zasto moram ostati, vele da je nezgodno da trudnica sama dolazi svaka 4 sata cijeli dan i po noci a ovak kontroliraju i prehranu... Samo smireno, obavi i mirna si s dijabetesom :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.