Darija ... uživajte na moru :) okupaj se i za nas koje ćemo ga ove godine preskočiti ... :)
Proudmomy... ma tak i ja mislim isto smanjiti, jer bez cigareta bi okolina teško preživjela samnom ...i sad sam ponekad nervozna i neurotična, a bez njih bi bilo mrtvih ... i da.. svaka čast što ste uspjeli prestat :) mislim da je bitna volja i čvrsta odluka... moj dragi je recimo par puta prestajao, ali samo na par dana... ne može bez cigare i gotovo
DarijaZ sretan ti put i mirno more-.....
joooj svi idu na more,a ja ne mogu ove godine...
Laura 21.08.2014 :-*
cure efo da se i ja javim nakon pregleda...sve je super super...miško raste i sve se fino formiralo pa je sad u fazi debljanja...još se nije okrenuo ak kaže gin da ima vremena jer smo danas tek 28+4...u MM je bio samnom unutra pa smo zajedno promatrali na monitoru...on se skoro rasplakao od dragosti...joj cijeli mi je postao mazast nakon toga
ja sam uredno zatvorena i sve je super iako mi je malkoc opet prigovarao za kilograme(btw dobila sam 3kg od zadnjeg pregleda) pa smo se dogovorili da nam je ciljana težina koju nećemo prijeć do kraja trudnoće 15kg...al već vidim kako ću ja to prešišati ...uglavnom dao mi je dopuštenje za odlazak na more i rekao mi da samo uživam i plivam...da izbjegavam previše sunce i da se više držim hlada al što se sveg ostalog tiče da sam sigurna i mirna...dogovorili smo i porodiljni koji mi starta 6.8. tako da godišnji pomičem tjedan dana unaprijed točnije od ponedjeljka sam službeno na godišnjem
uglavnom sad sam si sva happy i idem radit planove za dalje
piper :) drago mi je da je sve super i da ćeš uskoro na godišnjem uživat :)
Piper super bas ljepo da je sve ok a za kile ne brini cim rodis otici ce one
,najvaznije je da je
bebica dobro i da ljepo napreduje.
DarljaZ sretno uzivaj .
Tina mmama mi cemo cekat nase princeze da pokucaju he he
Sortiraj odgovore
Najstariji