opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    01. Srpanj 2014. 16:01

Antonio nezamaram se ja vise kilama uopce...koliko dobijem da dobijem...nezelim si tim opterecivat mozak i stvarat nervozu pa da ki bebac trpi jer se ja brinem oko koje kile...bitno ki je da je on dobro i da sve ide kak treba bez komplikacija jer kad gidim s cim se sve nase drage klokanice muce ja mogu samo biti zahvalna jer nemam nikakvih problema...a kile budu otisle a cak i da koja i ostane nesmeta mi jer ce me podsjecat na ovo predivno iskustvo trudnoce...uh malo sam se raspisala i sad vidim da sam bas emotivna

Iskrica1347
    01. Srpanj 2014. 16:02

Piper - odlično! Eto, uživaj na morenu.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

DarijaZ
    01. Srpanj 2014. 16:18

hvala cure, mislit cu na vas kad se budem brčkala

piper, drago mi je da je sve u redu.....sad uzivaj i pravac na more

a sad, odoh....ljubac svima !

Tina0208
    01. Srpanj 2014. 20:30

piper super da je sve ok...samo put mora i sretno..hehe
    Antonio da...mi ostajemo cekati kad ce kucnut cas... eto i Tei je kucnuo 17 dana prije...tko zna kako ce bit nama... moze svaki casak...

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    02. Srpanj 2014. 00:28

Darija, lijepo se provedi na moru!
    piper, drago mi je da je sve u redu! A što se kilica tiče - i sama si rekla, bez nekog velikog opterećenja... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Iskrica1347
    02. Srpanj 2014. 08:34

Ja sam isto danas kao sova. P je prehlađena, pa joj se to sve po noći slijeva u grlo pa kašlje pa skakućem oko nje od 3 - 5 am... A i inače se budim za pišanje i tak. I onda hop - 15 do 7 ajmo spremanje za posao.. Danas već vidim da ću biti spora ko puž.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.