Antonio nezamaram se ja vise kilama uopce...koliko dobijem da dobijem...nezelim si tim opterecivat mozak i stvarat nervozu pa da ki bebac trpi jer se ja brinem oko koje kile...bitno ki je da je on dobro i da sve ide kak treba bez komplikacija jer kad gidim s cim se sve nase drage klokanice muce ja mogu samo biti zahvalna jer nemam nikakvih problema...a kile budu otisle a cak i da koja i ostane nesmeta mi jer ce me podsjecat na ovo predivno iskustvo trudnoce...uh malo sam se raspisala i sad vidim da sam bas emotivna
Piper - odlično! Eto, uživaj na morenu.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
hvala cure, mislit cu na vas kad se budem brčkala
piper, drago mi je da je sve u redu.....sad uzivaj i pravac na more
a sad, odoh....ljubac svima !
piper super da je sve ok...samo put mora i sretno..hehe
Antonio da...mi ostajemo cekati kad ce kucnut cas... eto i Tei je kucnuo 17 dana prije...tko zna kako ce bit nama... moze svaki casak...
Laura 21.08.2014 :-*
Darija, lijepo se provedi na moru!
piper, drago mi je da je sve u redu! A što se kilica tiče - i sama si rekla, bez nekog velikog opterećenja...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam isto danas kao sova. P je prehlađena, pa joj se to sve po noći slijeva u grlo pa kašlje pa skakućem oko nje od 3 - 5 am... A i inače se budim za pišanje i tak. I onda hop - 15 do 7 ajmo spremanje za posao.. Danas već vidim da ću biti spora ko puž.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji