Ja nemrem ni ekstra slatko ni ekstra slano ni ekstra ljuto u ovoj trudnoći. Odmah me žgaravica pojede.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
mene je prije nego što sam i skužila da sam trudna jedno stalno u kupaonici smrdilo... i stalno sam na dragog vikala da pazi dok piša jer sam bila uvjerena da je on krivac zašto smrdi iako sam ju prala ko manijak kad god bi skužila da mi smrdi :) a kava mi uopće sad ne paše... prije sam ju masu mogla popiti, sad nikako ... cigarete mi čak i pašu, iako znam da nije lijepo piušiti u trudnoći, probavam smanjtiti (5,6 cigareta tijekom dana) a i dr. mi je rekao da ako sam pušila dok nisam napravila test da je sad bolje nastavit i smanjit nego šokirat organizam
Iskrica i mene muci zgaravica al nije tak strasno, ja ju skroz ignoriram i uopce mi ne smeta, jedem i dalje po svom pa da vidimo ko je jaci :D
Cloudy probaj smanjit na minimum, frendica rodila malu koja je plakala i grcila se ko luda prvih mjesec dana, presla valjda sve hitne u zg da bi joj rekli u klaicevoj - mama pa kaj vi mislite, vi ste pusili, pusilo je i dijete, vi i dalje pusite a dijete je na odvikavanju, normalno da se place i grci :/
ma ja znam 4 cure koju su pušile u trudnoći i sve bilo ok... da mi je dr. rekao da prestanem bi odmah... a smanjila sam jer sam prije znala i više od kutije popušit... al mislim da kak će se bližit kraj trudnoće da ću smanjivat još i više :) Darija... ma naši su ok... samo mislim da će im to biti šok, iako kakav ti to šok može biti nakon što smo 7 godinna u vezi i 5 živimo skupa... :) kao što rekoh... sveki će vjerojatno bit u panici zbog nas i love, ali i to će se riješti, gdje ima za nas 2 ima i za bebača :) ma i ja sve više vjerujem da će oni to ok prihvatit :) mislim, i moja i njegova mama su bile mlađe od mene :D
Ha, dobro onda... Ti svoje starce i okolinu poznajes najbolje ;-)
Nego, zenice moje....odoh ja danas mocit guzu na more....tipkat cemo se kad uhvatim neki wifi u bircu, ali ipak manje nego do sad.... Pazite mi na sebe i bebice, uzivajte!! Puno vas ljubim sve od reda
Meni je jako smetala cigareta na početku trudnoće i tak da sam sad došla na to da ne zapalim po tjedan dana i onda eventualno na kavi zapalim jednu, dvije i to je to.
Smeta mi jako dim u prostoriji tak da se kod mene više ni ne puši unutra. Jako mi dođe slabo od toga. Isto tak ne mogu primirisati nikakav alkohol, odmah mi se želudac okrene, pogotovo na miris pive i bijelog vina. Samo da ga osjetim i odmah muka. A mirise osjetim ko blesava :D
Sortiraj odgovore
Najstariji