Puno ovisi i o tome di ides na uzv... po meni u DZ nema sanse da vide ni sa 20, bar ova moja ne bi :D u bolnici su meni rekli sa 23+1 al prije nisu ni gledali... tak da je mene ulovila šiza i morala sam znati taj dan i otisla Podobniku sa 17+6 i vidlo se iz aviona... moja frendica kod njega vodila obje trudnoce i u obje joj se vidio spol sa 12 i koji dan :D
da... kad sam totalno znatiželjna :) šta ćeš djevica po horoskopu (iz priloženog vidimo samo po po horoskopu ) sve moram znati i organizirati na vrijeme... :) joj bilo bi super da sam ja jedna od tih, ali nekako sumnjam... iako, ako je suditi po onim testovima i pričama ... jede mi se slano, prsten mi ide napred natrag kad ga objesim pred trbuh (danas probala fore radi), spava mi se na lijevoj strani (iako se po noći okrenem i na leđa i na desnu stranu isto tako) mogao bi biti dečko... ali vidjet ćemo ... :)
ja baš ne vjerujem u te priče.. mnogima su govorili nosiš dečka jer je nosila visoko a bila je cura i slično. vidit ćeš. polako. ako ne vidiš sada na idućem bi trebala vidjeti
cloudy nemoj vjerovat u te price... ja sam zivi dokaz da nisu istinite jer je meni bas svaki detalj ukazivao da nosim decka,a nosim curicu...
to prije stari ljudi nisu imali kaj raditi pa su izmisljali gluposti...
Laura 21.08.2014 :-*
hehe...cloudy mozda si ti jedna od onih sretnica koja sazna vec u 12tt..ja sam bila 14+1 kad sam saznala,ali opet nije kod svih isto. sretno i javi kako je prošlo :)
ma znam ja da to nije istina, i ne vjerujem u to, al zabavno mi je čitat i onda proučavati i smijati se s dragim .. najjače mi je bilo kad sam pročitala da ak su ti nokti lomljivi je jednom a ak nisu onda drugo (ne sjećam se više) a meni se stalno lome.... i kad nisam bila trudna :P ... Boobie... ja bi jela slatko... :) prije sam mogla smazat kutiju napolitanki ili domaćica sama u pol sata, a sad mi na to uopće ne ide... čips, smoki i kiseli krastavci su mi nekako najčešći izbor... od slatkog samo voće
Haha ne brini, tak je i meni bilo prva 4 mjeseca, slatko nisam mogla vidjet a prije trudnoce 300g Milke u 10min, nutella, napolitanke... Kad su prosle mucnine i muka s mirisima sve se vratilo, opet mi se jede slatko samo kaj sad ne mogu puno ko prije :)
:) nadam se da će tak i meni biti... neki dan sam pojela napolitanke, ali to je načelno to... i pasala mi je pred nekih tjedan dana čokolada s kokosom iz lidla, neka super fina :) ali to je bilo to... i navečer mi slatko nikako ne paše... a prije ako nisam pojela nešto slatko za vrijeme gledanja tv-a prije spavanja nisam napravila ništa... inače me mučnine muče ujutro/dopodne a mirise nisam skužila da mi ne pašu ...
Mene mirisi ubijali... npr. udjes iz vana u prostoriju u kojoj se pusi, mama dinsta luk :/ miris kave mi dizao zeludac, cigaretu da ne spominjem... muza kad se oznojio sam njusila na 100m i vikala da se ide oprat haha :D sad se to malo primirilo. a da bi otisla spavat bez neceg slatkog nema sanse, to me drzalo samo 4 mj prva, izgubila 5kg... sad sam punih 6 a dobila samo jednu iako jedem slatko, znaci jos uvijek ukupno -4 :)
Sortiraj odgovore
Najstariji