ninika :) drago mi je da je sve ok... bude se bebač valjda pokazao pa da znaš jel cura il dečko :) držim fige za tsh i urinokulture :)
hvala cloudy. ma sad je još malo bilo heheh a trudio se doktor vidit. kako je duugo gledao i radio face mislila sam da nije ok nešto a on je pokušavao skužiti kaj je hahhahhaha
Ninika - baš mi je drago da je sve ok sa bebicom. Bitno da ste vi svi dobro, a što je po spolu - više-manje bitno.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
tak je i mojoj frendici bilo isto.. on radio face i isprepado ju bezveze a ustvari je htio skužit jel cura il dečko ... al kao što iskrica kaže.. bitno da je sve ok
ninika, drago mi je da je sve ok! Tako će biti i dalje. Baš mi je drago da si nam se uspjela javiti...
cloudy, bitno je da ste ti i dragi sretni i zadovoljni, okolina će uvijek reagirati. Iako je trudnoća uvijek sretna vijest, tako da mislim da će vam se i obitelji razveseliti. A što se tiče novaca - mislim da ih nikad nema dovoljno... Hehe, uvijek će se naći za bebicu.
Što se tiče trudničkog tečaja, ja sam bila u 31. tjednu. I bilo je stvarno trudnica u različitim stadijima trudnoće... Tako da, mislim da je najbolje odabrati si kako najbolje paše, i uživati na tečaju.
Krešimir 19.08.2014. <3
blago tebi što se pokazalo odmah... u kojem to tjednu ? ja nekako sumnjam da ću u četvrtak saznati... malo mi je rano 12 tjedan za to...
cloudy ti bi odmah sve znala.. hahaha šalim se. meni sad nije vidio a 15. tjedan sam, uskoro 16. ali čula sam da su nekima vidjeli sa 12 tjedana. tko zna možda si baš ti jedna od tih
meni je doktorica vidjela u 16tt,ali nije bila bas sigurna pa nam je u 21tt potvrdeno...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji