ninika :) drago mi je da je sve ok... bude se bebač valjda pokazao pa da znaš jel cura il dečko :) držim fige za tsh i urinokulture :)
hvala cloudy. ma sad je još malo bilo heheh a trudio se doktor vidit. kako je duugo gledao i radio face mislila sam da nije ok nešto a on je pokušavao skužiti kaj je hahhahhaha
Ninika - baš mi je drago da je sve ok sa bebicom. Bitno da ste vi svi dobro, a što je po spolu - više-manje bitno.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
tak je i mojoj frendici bilo isto.. on radio face i isprepado ju bezveze a ustvari je htio skužit jel cura il dečko ... al kao što iskrica kaže.. bitno da je sve ok
ninika, drago mi je da je sve ok! Tako će biti i dalje. Baš mi je drago da si nam se uspjela javiti...
cloudy, bitno je da ste ti i dragi sretni i zadovoljni, okolina će uvijek reagirati. Iako je trudnoća uvijek sretna vijest, tako da mislim da će vam se i obitelji razveseliti. A što se tiče novaca - mislim da ih nikad nema dovoljno... Hehe, uvijek će se naći za bebicu.
Što se tiče trudničkog tečaja, ja sam bila u 31. tjednu. I bilo je stvarno trudnica u različitim stadijima trudnoće... Tako da, mislim da je najbolje odabrati si kako najbolje paše, i uživati na tečaju.
Krešimir 19.08.2014. <3
blago tebi što se pokazalo odmah... u kojem to tjednu ? ja nekako sumnjam da ću u četvrtak saznati... malo mi je rano 12 tjedan za to...
cloudy ti bi odmah sve znala.. hahaha šalim se. meni sad nije vidio a 15. tjedan sam, uskoro 16. ali čula sam da su nekima vidjeli sa 12 tjedana. tko zna možda si baš ti jedna od tih
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji