ni ja ne znam što je s ninikom... da, da pozitiva prema Tei :) da još danas, nekad vrlo skoro upozna svoju bebicu :)
ninika je bila u bolnici...jučer su ju pustili doma...radili su joj OGTT, TSH i još neke pretrage (nisam zapamtila koje)...i sad mora samo na kontrole dok prikupi rezultate nalaza...uglavnom i ona i bebica su dobro
:) hvala piper na informacijama... samo neka su nam sve bebice dobro, onda smo i mi dobro :)
pa već su i znali to pitati :) ma ok su i moji i njegovi u 99% situacija... jedino moja sveki tupi da ne treba radit djecu ak ih ne možeš priuštit si ...ali ja kažem... možda ih baš sad mogu imat, jer tko zna kakva će nam financijska situacija biti za koju godinu :) tako da :D:D u četvrtak ujutro sam na pregledu iako mi je to 11+6, a dr je rekao da dođem u 12 tjednu... veli sestra da može i 11+6 ... tako da će od četvrtka znati svi hihi :) nadam se samo da neće krenut savjeti, diranje po trbuhu i slično jer se tog već sad ježim....al rješti ćemo to u korjenu hihi
aaaa vidiš ja to još pod 11 računala.... nikad mi matematika nije išla :P joj sad jedva čekam ... čak su u ambulanti (kod mog socjalnog) nabavili 3d i 4d pa se nekak nadam da možda dr i to upali pa vidim bebača u 3d izdanju :)
ubiti ne... ja se zeznula... sutra mi je 11+6 jer sam prije 2 tjedna u srijedu bila 9+6 ... vidiš, svi mi se dani zbrkali... znači dobro idem kak god okrenula :)
evo cure da vam se napokon javim. uspjela sam pročitati više manje sve zaostatke. ukratko.. smjestili me u četvrtak, u petak mi vadili krv za krvnu sliku i TSH i uzeli urin. Da ih nisam pitala za taj OGTT vjerovatno bi me zadržali i dulje. imali su ludnicu ovih dana u Petrovoj. U pon su mi radili ogtt i rezultat je : 5,2 ; 7,2 ; 5,2. rekli mi dazovem radi tsh i urinokulture u srijedu i za tri tjedna u trudničku ambulantu na kontrolu. što se tiče UZV rekao mi je kao da mi ne može puno kazati ( i onda je rekao ima dvije noge, dvije ruke, trup i glavu, na što sam se ja pukla smijati i pitala ga recite mi jel sve ok) pa je rekao je sve jeok beba se razvija srce kuca ali vam spol ne mogu reći jer je još rano. mislim si nema veze bitno da je ok) i čitam poslije otpusno i piše mi da mi je posteljica sprijeda, pa sam prolistala stare nalaze od zadnje kontrole i uzv kod svog i bila je straga. to je sve valjda ok jer bi me zadržali da nije. ugl nadam se dobrim rezultatima TSH i urinokulture i možda već idući tjedan saznamo dal je dečko ili cura (idemo na triple test). nije baš ukratko hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji