opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    01. Srpanj 2014. 08:36

Ja ovaj put neću ići jer mi vrijeme ne odgovara, a u 9 mj ću imati drugog posla. Za Vinogradsku mi i tako ne treba. Uostalom, nije da bu mi rekli neš novo. Ali to je definitivno zgodno za čuti ak ste prvi put trudni.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    01. Srpanj 2014. 08:58

:) joj škakljanje :) ja to jedva čekam... jesi uspjela spol saznati već?  moj dragi to ne može dočekati, a bome ni ja :) a što se tečaja tiče, kod nas u sk je tako... od 32 tjedna nadalje... iako mi nije jasno zašto to ne bi i sad na početku mogli odradit dok nam je lakše... ja sam ti danas 11+5 ...  idući tjedan idem na pregled ( danas se moram naručit) pa jedva čekam da vidim bebača na ekranu i slikicu dobijem... :) a nakon pregleda nas čeka i obznanjivanje babama, dedama i ostatku ekipe pa me i toga malo frka kak će naši starci to prihvatit :P

BandB
    01. Srpanj 2014. 08:59

aha..u principu ja mogu ici kad zelim onda. to je super, onda cu se odmah raspitati pa da krenem sto prije 

cloudy
    01. Srpanj 2014. 09:14

ma to i ja kažem... moja stara hmm... mislim da će joj biti šok što je njena curica (od 27 godina) trudna, ali ona je mene rodila s 27 tak da mi je to argument za nju... sekrva je prvo rodila s 21 il tak nešto i onda s 23/24 tak da mi ni ona nema šta prigovarat ... ali poznavajući nju neće biti presretna jer nismo baš na ti s lovom... mislim, imamo ali opet kad gledaš bilo bi ok da imamo više... al opet... tko je ikad bio zadovoljan s količinom love koju ima?  tak da... kao što ti kažeš, nek se prilagode... mi smo presretni i već smo krenuli planirat da ćemo i drugo, možda i treće kroz koju godinu odmah odradit :) joj dečko :) ja se svom trbuhu stalno obraćam u muškom rodu iako nemam neki poseban filing dal je muško ili žensko... vidjet ćemo... dragi  bi dečka, naravno, meni iskreno svejedno iako bi možda radija curicu ali čisto zbog obleke, frizurica i tako toga :) iako ima i preslatke muške robice :P ... čini mi se da ću ja morati pričekati do idućeg pregleda...znači negdje u 16 tjednu, ako se bebač odluči pokazat

kimito
    01. Srpanj 2014. 09:18

Ja se bojim da to škakljanje i leptiriće neću ni skužit da je to to jer stalno osluškujem i iščekujem.. 
    Kad me pošteno lupi ću bit sigurna 

Cure, nema nam već dugo ninike11.. jel netko zna što je s njom?

Iskrica1347
    01. Srpanj 2014. 09:22

S njom ne znam što je, ali je Tea u bolnici u trudovima. Na 6 cm...  javila na drugoj temi. Ajmo sad svi vibre prema njoj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.