opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    30. Lipanj 2014. 21:22

Znaci da se  nebrinem oko toga i da samo čekam taj dan pošto je sada sve ok? U biti moj ginekolog ima ctg pa se to radi kod njega u ambulanti a vjerojatno kad preneseš šalje na ctg i plodnu u bolnicu. Eto u pon nas čeka prvi ctg, meni i paše kad nema vag pregleda samo uzv preko trbuha a tako je bilo danas tko sretniji od mene haha.

30. Lipanj 2014. 21:33

Mmama ti si rodila prije termina, i prije prvog ctg-a uopce, to je skroz druga prica.
    Ja sam od 37.tt isla jednom tjedno na ctg i pregled u bolnicu, nakon termina ide se svaki drugi dan i ako si otvoren imalo od termina ti gledaju i plodnu vodu. Mozda se razlikuje od bolnice do bolnice, stvarno ne znam, ali u Merkuru je tako!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lilly6
    30. Lipanj 2014. 21:39

Znači tako.Ma nije mi problem odraditi ctg jednom tjedno kod njega jer se ne ide u bolnicu. Ja se ponadala  da će mi reći da očekivam uskoro porod haha ;-) Sad se mislim kako će mi sva robica br 56 biti mala ako doguramo do termina i 3600 kg  :-(

Lilly6
    30. Lipanj 2014. 21:45

Ma da necu se brinuti oko toga kad je sve u redu i beba napreduje i okrenula se,to mi je važno.Još samo malo i zajedno smo ;-)

BandB
    01. Srpanj 2014. 08:17

Drage moje  pitanjce..kada ste pocele sa trudnickim tecajem?

cloudy
    01. Srpanj 2014. 08:27

ja još nisam, ali vidjela sam u ginekološkoj da je kod nas u bolnici od 32 tjedna .... tako da za nekih 20 tjedana me i to čeka... kako to dugo zvuči  20 tjedana :P ... BandB kako si mi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.