opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    30. Lipanj 2014. 13:02

ja ti u sisku vadim, pošto sam iz sk... ali to je valjda isto i u sk i u petrovoj :) fala na  infu :)

cloudy
    30. Lipanj 2014. 13:54

hvala na infu :) obzirom da znam samu sebe, morat ću to negdje zapisati i reći dragom da im spomene, jer sumnjam da ću se toga tad sjetiti hihi :)

Lilly6
    30. Lipanj 2014. 18:54

Evo i mene cure da vam se malo javim. Jučer smo bili na kupanju malo uživanja danas hladno sa kišom i tako vrijeme promjenjivo. Ugl danas smo obavili pregled sve je u redu, beba je okrenuta glavom prema dole. Nismo radili vaginalni pregled samo uzv. Procjena težine je 2900 a do termina bi kao trebala biti 3600. I naručeni smo na ctg u sljedeći ponedjeljak.Rekao je da više nećemo raditi uzv da nema potrebe da nam je sad važan samo ctg.

Tejuska♡
    30. Lipanj 2014. 20:03

Lilly

Evo i mene cure da vam se malo javim. Jučer smo bili na kupanju malo uživanja danas hladno sa kišom i tako vrijeme promjenjivo. Ugl danas smo obavili pregled sve je u redu, beba je okrenuta glavom prema dole. Nismo radili vaginalni pregled samo uzv. Procjena težine je 2900 a do termina bi kao trebala biti 3600. I naručeni smo na ctg u sljedeći ponedjeljak.Rekao je da više nećemo raditi uzv da nema potrebe da nam je sad važan samo ctg.

Lilly bravooo za bebuuu i pregledic  bas mi drago da je sve super !! ;*

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    30. Lipanj 2014. 20:09

Lilly

Lily super da je sve ok uzivaj

MarijaŠ
    30. Lipanj 2014. 20:46

Lilly, to su super vijesti!
    Baš mi je drago... Sad se samo još malo odmarajte pa ćete brzo biti svi skupa! 

Krešimir 19.08.2014. <3

30. Lipanj 2014. 20:52

Lilly supeeeer! :-)

E ja cu poludit meni sve vise ovih poruka stoji ko da su neprocitane i sve me vise to nervira :-)

piper
    01. Srpanj 2014. 08:38

ProudMomy

Lilly supeeeer! :-)

E ja cu poludit meni sve vise ovih poruka stoji ko da su neprocitane i sve me vise to nervira :-)

i mene ta nepročitana poruka tak iritira...jesi možda slala poruku u redakciju pitat kaj s tim????

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lilly6
    30. Lipanj 2014. 21:03

Cure kako i kada oni gledaju otvorenost?Malo me to zbunilo jer kao više nećemo raditi uzv a niti preglede, osim ako valjda ctg pokaže trudove valjda je to rekao nisam ga dobro razumila. Kako je kod vas bilo, znači sad ćemo prvi put raditi ctg u 37tt a kad će vidjeti jesam otvorena il to upoće nije bitno dok me ne ulove trudovi pa put radjaone?

mmama2
    30. Lipanj 2014. 21:12

Lilly

Cure kako i kada oni gledaju otvorenost?Malo me to zbunilo jer kao više nećemo raditi uzv a niti preglede, osim ako valjda ctg pokaže trudove valjda je to rekao nisam ga dobro razumila. Kako je kod vas bilo, znači sad ćemo prvi put raditi ctg u 37tt a kad će vidjeti jesam otvorena il to upoće nije bitno dok me ne ulove trudovi pa put radjaone?

nije bitno da, ne trebaš se uopće otvoriti prije nego porod počne, evo ja u obje trudnoće zatvorena skroz.. sa P sam došla otvorena 2 prsta u pola 3 ujutro i tu noć rodila, znači ništa prije nisam bila otvorena do trenutka dok nije bilo potrebno da se otvorim hehe.. čak ni jedan ctg nismo imali osim na samom porodu da prate trudove

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani