a to odmah saznam rezultate ili? i da... ja se ne bi pikala u guzu... a znam da mi je rh negativan to znam od prije... ... i Marija.. normalno da javim :)
Čekaju se par dana nalazi, mislim da sam ja vadila krv u četvrtak, a po nalaze išla u utorak.. ali to je u Petrovoj, možda je negdje drugdje drugačije.. Sretno!
boobie ... hvala na infu :) nije da se volim pikat (mene i vađenje krvi boli) ali što ću, sve za bebu :) a u guzu se nisam pikala od kad sam mala bila tak da će mi to ziher bit super užitak .... bude dragi morao ljubit i mazit poslje uboda :)
Cloudy, možda će ti test senzibilizacije biti ok pa ćeš izbjeći tu pikicu - tako je meni bilo - isto sam rh- i za vrijeme trudnoće sam 2x radila test senzibilizacije i oba puta prošla bez pikice. Nisam ju izbjegla nakon poroda jer je beba ispao pozitiva
:) a iaj test senzibilizacije mi je u sklopu krvnih nalaza tih ili? i jesi imala još kakve dodatne pretrage pošto si rh- ?
ja sam isto RH - i nisu me pikali...očekujem da će me piknuti nakon poroda jer je MM + al nezamaram se time jer mislim da će mi biti tak svejedno di me sve budu piknuli kad primim svog miška...a inače sam isto kao i ti cloudy i nemogu igle ni na slikama vidjeti a vađenje krvi mi je od uvjek traumatično iskustvo
ja ti u sisku vadim, pošto sam iz sk... ali to je valjda isto i u sk i u petrovoj :) fala na infu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji