opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    28. Lipanj 2014. 20:49

je istina brzo budemo i mi tako, kada smotuljci dođu pogotovo mame sa još djece nema više toliko po komu i zujanja ali neka, budemo imali pametnijeg posla pa tako i treba

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    28. Lipanj 2014. 23:54

Chocolate nam je rodila jos 28.05  uziva sa svojom curkom

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Iskrica1347
    29. Lipanj 2014. 15:09

Lily i Lilice i od mene sretan put.
    Za nekog tko je pitao koju izdajalicu kupiti - ja sam kupila Tomee Tipee i turbo sam bila zadovoljna. Bila sam je i posudila susjedi, i sada čeka curku. Tako da će proći 3-je djece, a još uvijek je turbo-funkcionalna. Ja sam ju kupila u Mulleru.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    30. Lipanj 2014. 09:28

cure... pitanjce jedno... idem sutra vaditi krv na transfuzijsku medicinu u bolnicu ... na uputnici mi piše TPHA (test hemaglutinacije s antigenima treponeme) kvalitativno, (K) Erc - Aglutinogen Ab, ...poJ, / određivanje krvne skupine (ABO), (K) Erc- Aglutinogen RhD, ... poJ, /(K) Erc Aglutinogen RhD/, (S) Protein - Antitijela protiv .... 

e sad mene zanima zna li koja od vas što ja to točno vadim?

DarijaZ
    30. Lipanj 2014. 10:24

Tpha- uzrocnik sifilisa koji se prenosi spolni, i prenosi se s mame na bebu
    Aglutinogeni ti odredjuju krvnu grupu bebe, na temelju tvoje krve grupe i valjda toga koliko ih ima ..
    Odredivanje krvne grupe i aglutinogena rhd, koja si krva grupa i dal si + ili -
    A ovo zadnje , antitijela, mislim da je to ono nesto dal imas one neke proteine u krvi koji se vezu uz plazmu, to moze izazvati spontane i jos neke gluposti....

Eto, valjda sam bar malo pomogla, i nadam se da nisam previse fulala...

Boobie
    30. Lipanj 2014. 10:29

Kolko ja znam, vade se i markeri na hepatitis...

cloudy
    30. Lipanj 2014. 10:46

hvala cure :) i mislila sam da je to nešto takvo ... već me frka od tog hvata

Boobie
    30. Lipanj 2014. 10:58

Nema straha, ako ti je test senzibilizacije pozitivan dobit ces injekciju jednu odmah i mislim jos jednu kasnije u trudnoci, u guzu, a ovi drugi testovi su vecinom svima ok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.