A što nam je s chocolate? Nekako mi se čini da ni nje nema neko vrijeme, ili sam zabrijala?
A što nam je s chocolate? Nekako mi se čini da ni nje nema neko vrijeme, ili sam zabrijala?
kaj nije ona rodila odavno, ili sam JA zabrijala nekaj, niš nam se ove babinjače ne javljaju ko bi znao....
url=https://lilypie.com]
Krešimir 19.08.2014. <3
je istina brzo budemo i mi tako, kada smotuljci dođu pogotovo mame sa još djece nema više toliko po komu i zujanja ali neka, budemo imali pametnijeg posla pa tako i treba
url=https://lilypie.com]
Chocolate nam je rodila jos 28.05 uziva sa svojom curkom
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lily i Lilice i od mene sretan put.
Za nekog tko je pitao koju izdajalicu kupiti - ja sam kupila Tomee Tipee i turbo sam bila zadovoljna. Bila sam je i posudila susjedi, i sada čeka curku. Tako da će proći 3-je djece, a još uvijek je turbo-funkcionalna. Ja sam ju kupila u Mulleru.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
cure... pitanjce jedno... idem sutra vaditi krv na transfuzijsku medicinu u bolnicu ... na uputnici mi piše TPHA (test hemaglutinacije s antigenima treponeme) kvalitativno, (K) Erc - Aglutinogen Ab, ...poJ, / određivanje krvne skupine (ABO), (K) Erc- Aglutinogen RhD, ... poJ, /(K) Erc Aglutinogen RhD/, (S) Protein - Antitijela protiv ....
e sad mene zanima zna li koja od vas što ja to točno vadim?
Tpha- uzrocnik sifilisa koji se prenosi spolni, i prenosi se s mame na bebu
Aglutinogeni ti odredjuju krvnu grupu bebe, na temelju tvoje krve grupe i valjda toga koliko ih ima ..
Odredivanje krvne grupe i aglutinogena rhd, koja si krva grupa i dal si + ili -
A ovo zadnje , antitijela, mislim da je to ono nesto dal imas one neke proteine u krvi koji se vezu uz plazmu, to moze izazvati spontane i jos neke gluposti....
Eto, valjda sam bar malo pomogla, i nadam se da nisam previse fulala...
hvala cure :) i mislila sam da je to nešto takvo ... već me frka od tog hvata
hvala cure :) i mislila sam da je to nešto takvo … već me frka od tog hvata
Ma nema te što hvatati frka, bit će sve u redu!
Javljaj kako je prošlo...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji