opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    27. Lipanj 2014. 14:42

hahahaahhahaahahahahaha presmješni smo meni bar, i da Iskrica očito moje ogledalo mene vara jer izgledaš trudno i normalno, za razliku od nekih khmmm, khmmm!!

url=https://lilypie.com]

5ra3
    27. Lipanj 2014. 14:42

Ja ću samo reći da je dobro kad netrebamo doktore!!!

5ra ;)

Iskrica1347
    27. Lipanj 2014. 14:43

Pa kad si ti mmama jedna od "onih" "mršavih" mama koje mi "normalne" trudnice "ne volimo" hahahahahahahahahahahahahahahahahah

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    27. Lipanj 2014. 16:45

cure ja tek sad vidjela tekst i video...super ste sve i što pričate..uopće niste debele... brijem da ću ja ogromna bit...

Lilly6
    27. Lipanj 2014. 18:19

Nama je danas cijeli dan pakiranje, sutra selimo u Zd na 2mj, nadam se koji put okupati prije termina.
    U pon nas čeka pregled, procjena itd što već treba u 36tt baš sam nervozna i uzbudjena oko toga, jedva čekam da vidim jeli sve ok. Ugl nadam se da ću imati net i sve vas pratiti na vrijeme sa porodima ;-)

Lilly6
    27. Lipanj 2014. 18:29

Hvala Hope. Naravno da se javim, bilo bi mi neobično bez Klokanice ;-)

27. Lipanj 2014. 18:48

Lilly sretno na pregledu i sretan ti put! Sjeti nas se dok bus namakala guzu u moru :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.