opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    27. Lipanj 2014. 14:36

Joj hvala vam curke Meni je drago da sam ProudMommy upoznala uživo, jer se virutalno znamo već neko vrijeme A i mmama je skroz simpa.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

mmama2
    27. Lipanj 2014. 14:42

hahahaahhahaahahahahaha presmješni smo meni bar, i da Iskrica očito moje ogledalo mene vara jer izgledaš trudno i normalno, za razliku od nekih khmmm, khmmm!!

url=https://lilypie.com]

5ra3
    27. Lipanj 2014. 14:42

Ja ću samo reći da je dobro kad netrebamo doktore!!!

5ra ;)

Iskrica1347
    27. Lipanj 2014. 14:43

Pa kad si ti mmama jedna od "onih" "mršavih" mama koje mi "normalne" trudnice "ne volimo" hahahahahahahahahahahahahahahahahah

mmama2
    27. Lipanj 2014. 14:48

Iskrica1347

Pa kad si ti mmama jedna od "onih" "mršavih" mama koje mi "normalne" trudnice "ne volimo" hahahahahahahahahahahahahahahahahah

joooooj mislila sam i ja da je tako, dok se sad nisam dobro vidjela iz svih kuteva ehhehehe 

url=https://lilypie.com]

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    27. Lipanj 2014. 16:45

cure ja tek sad vidjela tekst i video...super ste sve i što pričate..uopće niste debele... brijem da ću ja ogromna bit...

Lilly6
    27. Lipanj 2014. 18:19

Nama je danas cijeli dan pakiranje, sutra selimo u Zd na 2mj, nadam se koji put okupati prije termina.
    U pon nas čeka pregled, procjena itd što već treba u 36tt baš sam nervozna i uzbudjena oko toga, jedva čekam da vidim jeli sve ok. Ugl nadam se da ću imati net i sve vas pratiti na vrijeme sa porodima ;-)

Hope
    27. Lipanj 2014. 18:23

Lilly

Nama je danas cijeli dan pakiranje, sutra selimo u Zd na 2mj, nadam se koji put okupati prije termina.
    U pon nas čeka pregled, procjena itd što već treba u 36tt baš sam nervozna i uzbudjena oko toga, jedva čekam da vidim jeli sve ok. Ugl nadam se da ću imati net i sve vas pratiti na vrijeme sa porodima ;-)

Sretno vam  !!!!
    Kad dospijes koji put- javi se  !!!!!

Tejuska♡
    27. Lipanj 2014. 19:08

Lilly

Lilly sretnoooo  bas kako Proudmomy kaze molim sjeti se nas koji ove godine nece vidjet more ;)))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lilly6
    27. Lipanj 2014. 18:29

Hvala Hope. Naravno da se javim, bilo bi mi neobično bez Klokanice ;-)

27. Lipanj 2014. 18:48

Lilly sretno na pregledu i sretan ti put! Sjeti nas se dok bus namakala guzu u moru :-)

Lilly6
    27. Lipanj 2014. 18:52

ProudMomy

Lilly sretno na pregledu i sretan ti put! Sjeti nas se dok bus namakala guzu u moru :-)

Hvala, svakako javim u pon popodne kad prodje pregled.Kupat ću se za sve vas, a nadam se da će to malo i maloga požuriti da se napokon upoznamo :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani