eh super da sam pokrenula ovu raspravu...odmah se osjecam lakse....
Laura 21.08.2014 :-*
Ja ću samo napisati da se slažem sa svim komentarima ovdje. Uostalom biti liječnik/med.sestra (isto kao i učitelj/policajac/vatrogasac i sl.) nije posao, već poziv. Dakle, to nije posao u klasičnom smislu te riječi gdje dođeš, odradiš 8 sati i odeš kući.
Ja trenutno ne radim u uslužnoj djelatnosti, ali sam tijekom studija često radila baš takve poslove. I uvijek bih iznašla osmijeh čak i za prilično neugodne klijente (jedino što nisam trpila baš seksualne insinuacije - radila sam ko konobarica između ostaloga).
Tako da glasam da se na, npr. medicini, uvede kao obavezan predmet i "Humano ponašanje prema pacijentima" !!!!
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/vesela-glazbena-radionica-za-djecu-i-roditelje-1682
Ja sam ova "debela" u crvenoj majici i suknji.
Ma katastrofa,umjesto da imamo potpuno povjerenje u doktore,radi ovakvih stvari ih se bojimo (čast iznimkama) ,tj. više se bojimo da se ponašaju tako nestručno i da to na kraju, ne daj bože,završi tragično za rodilju ili dijete...samo zato jer su oni "pametniji" i mi nismo studirale medicinu... oni su tu zbog nas,i mislim da bi nam trebali olakšat taj boravak u bolnici,jer nitko ne ide u bolnicu na odmor ili iz zabave,svi su tamo zbog nekog razloga ... uf baš sam bijesna kad takvo nešto pročitam ili nažalost vidim ili doživim
Totalno sam zanijemila kad sam pročitala članak. Ono - totalni mrak. I skroz se slažem sa svime što ste napisale. To što je netko liječnik i stručnjak u svojoj branši mu ne daje za pravo omalovažavati bilo koga, a pogotovo ne ženu koja u tom trenutku rađa novi život. Kad pročitam takve stvari, često se zapitam što je sa Hipokratovom zakletvom? Zaspali smo malo na to?
kimito, baš je grozno to kako sse taj specijalizant ponio prema tebi, ali ti nemam što pametovati, ne znam ni sama da li bih se žalila ili samo čekala da sve prođe.
I da se prebacim na vedriju temu - upravo pročitala članak i vidjela video sa rođendana. Prepoznala sam tebe Iskrice i ProudMomy. Super ste mi žene. I klinci su preslatki... Vidim da vam je bilo baš lijepo i drago mi je da ste se podružile. I Iskrice, po tvojim pričama sam očekivala da izgledaš kao brdo. Uopće nije tako, izgledaš trudno
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala Lilice i MarijaS! Bilo je zanimljivo i zabavno :-) A mama Matea, je nasa mmama i njen Patrik :-)
Ma iskrica pretjeruje :-), bas je divna trudnica :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj hvala vam curke Meni je drago da sam ProudMommy upoznala uživo, jer se virutalno znamo već neko vrijeme
A i mmama je skroz simpa.
Sortiraj odgovore
Najstariji