Ovo je totalni horor! Ja to ne m
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
da draga...bas zbog toga se i tako ponasaju i nikad im nista ne pase... najlakse je ici u strajk recimo i sve pustiti k vra......
Laura 21.08.2014 :-*
DarijaZ izricito mi je drago sto ima jos blagajnika osim mene ovdje i sto me u potpunosti razumijes...
bez brige...ja sam se totalno razivcirala dok sam pisala taj post,ali jednostavno sam to morala izbaciti iz sebe i usporediti sa svojim primjerom posla...
da mi je netko u tome trenutko usao u boravak i nesto mi rekao...mogla bih ga ugrist od muke i pokupio bi bjesnocu...hehehe
Laura 21.08.2014 :-*
Ma,svatko od nas ima bolje i losije dane...al upravo to ( pogotovo kada obavljas takav posao)- osmijeh na lice i idemo dalje...
Ja isto iz iskustva znam da je nekad zbilja tesko raditi sa ljudima,...ali pogotovo lijecnici,sestre bi trebale imati malo suosjecanja! Njihovo je zanimanje humano!
Pa nitko nije sretan kad mora zavrsiti u nj.rukama...i da tada upute 1 lijepu rijec i osmijeh- bolesnom i jadnom PUNO ZNACI!!
Ko takvima uopce da diplomu...ponasaju se nedodirljivima, i zbog nekih takvih i oni pravi strucnjaci (i ponajprije ljudi) nekad zavrse "na tapeti"!
i ja se slažem cure... to ako netko ima fax a netko nema ne znači da bi ovaj drugi trebao imat manju plaću, teži posao i sve odrađivat nasmijan... baš zato ako imaš fax trebao si negdje tijekom studija naučiti se i ophođenju s ljudima, a ne ko sa stokom se ponašati... mislim, katastrofa... ja znam da ako samo i jednom naletim na nekog bahatog bezobraznog doktorčića prijava mu ide samo tako ... čuj... trudne smo, želimo to dijete koje nosimo donijeti na svijet i toga se sjećati kao najljepšeg dana, i cijelo to vrijeme pamtiti kao lijep period života a ne po lošem. Mene je danas teta koja vadi krv u domu zdravlja oduševila.... mrzim vađenje krvi i sva se zgrčim kad moram, i došla ja, sjela pružila ruku..i veli ona pa nije valjda da se bojiš...pa ne bojim se nego ne volim to, pa kako pa zašto i eto gotovo ... uopće nisam ni skužila da me ubola... :) i svaka joj pohvala :) zakon žena
Ja radim kao voditelj jednog ducana u jednom trgovackom centru, ne moram vam govoriti kako trg. centri rade, znate i same svetkom i petkom. To sto sam voditelj samo znaci da za minimalno vecu placu radim sve sto i moje cure i jos hrpuuu drugih stvari. Posao mi je naporan i fizicki i pshihicki do krajnjih granica (hrpa prekovremenih, nosenje kutija, ma da ne nabrajam previse) Sve sam to radila do 6. mjeseca trudnce i uvijek sa osmjehom na licu, radila bih i duze da nije doslo do komplikacija. Ne ljubaznost i neangaziranost oko kupca ne trpim ni kod svojih cura. Svoje probleme ostavljamo pred vratima ducana. Pa ako mozemo mi, obicni smrtnici bit prije svega ljudi, a onda i profesionalci na svom radnom mjestu, e onda to mogu i oni, gospoda ne dodirljivi. Sretan si kad ih ne trebas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy potpisujem :) ja sam u drugoj branši ali dosta s ljudima surađujem i isto... uvijek moraš biti pristojan, osmjeh na lice, ne pokazati da imaš loš dan... baš kako ti kažeš, ako možemo svi mi ostali, mogu i gospoda nedodirljivi
Sortiraj odgovore
Najstariji