opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    27. Lipanj 2014. 10:08

mmama jedino ta pomisao da ću u naručju držat svog anđela mi i daje snagu da negledam sve tak crno i da se nadam svijetloj točki na kraju tunela jer već sad mi je srce ko kuća veliko kad ga osjetim kako se rasteže i vodi svoje male borbe u mojoj bušici a mogu si samo zamislit kolika sreća me čeka dok ga primim u naručje

cloudy
    27. Lipanj 2014. 10:10

i mene je taj tekst zgrozi... katastrofa... nadam se da su/da će odgovorni odgovarati...

Tina0208
    27. Lipanj 2014. 10:13

o boze...katastrofa...

Laura 21.08.2014 :-*

kimito
    27. Lipanj 2014. 10:15

Ja sam prije dva tjedna imala grozno iskustvo na hitnoj sv. duha.. Došla sam zbog jakih bolova i krvarenja od hematoma, primio me specijalizant koji je jedini bio dežuran, na moja pitanja je doslovno odgovarao ne znam i valjda, ja sam njemu objašnjavala što su utrogestani i zašto ih uzimam, da ne pričam o vaginalnom pregledu..tip je bio toliko grub i nestručan, čuli su me vani u čekaoni kako ga molim da prestane! Da ne pričam o nekom dostojanstvu..za pregled sam se skidala pred njim, nema kabine, a za vrijeme ultrazvuka su mi nago bile na kanti za smeće. Za kraj rekao mi je da ne zna od čega bolovi, da bebino srce kuca i da nek si doma pustim neku glazbu i opustim.  Ne znam kako se uopće zaštitit od takvih kretena, pregleda i gore nevedene strahote na porodu???

cloudy
    27. Lipanj 2014. 10:17

kimito... jesi prijavila nekom? upravi bolnice, ravnatelju bilo kome? da se meni tako nešto desi, bez prijave ne bi prošli

kimito
    27. Lipanj 2014. 10:27

Nisam.. razmišljala sam napišem dopis, ali na kraju se nisam htjela još na to trošit snagu i živce. Možda sam trebala..medjutim razgovarala sam s jednom sestrom iz bolnice koja mi je rekla da na svim odjelima na hitnoj su većinom specijalizanti jer doktori nisu zadovoljni "tarifom" za noćni rad i dežurstva. Navodno je bila i situacija da je specijalizant (ne znam jel to isti taj) ženi koja je došla na hitnu napravio ultrazvuk i rekao kako su joj jajnici i maternica u redu, a ona uopće nema maternicu, izvadili su joj je prije 20 godina.. S nalazom koji je dobila žalila se i Šefu i upravi, ništa se nije dogodilo jer je on specijalizant koji je tamo da uči..

cloudy
    27. Lipanj 2014. 10:30

katastrofa... na što je spalo naše zdravstvo....  ja se nadam da ti se tako nešto neće opet ponovit jer to je fakat grozno :/

Masha2
    27. Lipanj 2014. 10:31

Baš je danas izašao članak u Slobodnoj o sv. duhu i nekoj ženskici što su joj se smijali na porodu :(
    http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/249301/Default.aspx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.