mmama jedino ta pomisao da ću u naručju držat svog anđela mi i daje snagu da negledam sve tak crno i da se nadam svijetloj točki na kraju tunela jer već sad mi je srce ko kuća veliko kad ga osjetim kako se rasteže i vodi svoje male borbe u mojoj bušici a mogu si samo zamislit kolika sreća me čeka dok ga primim u naručje
i mene je taj tekst zgrozi... katastrofa... nadam se da su/da će odgovorni odgovarati...
Ja sam prije dva tjedna imala grozno iskustvo na hitnoj sv. duha.. Došla sam zbog jakih bolova i krvarenja od hematoma, primio me specijalizant koji je jedini bio dežuran, na moja pitanja je doslovno odgovarao ne znam i valjda, ja sam njemu objašnjavala što su utrogestani i zašto ih uzimam, da ne pričam o vaginalnom pregledu..tip je bio toliko grub i nestručan, čuli su me vani u čekaoni kako ga molim da prestane! Da ne pričam o nekom dostojanstvu..za pregled sam se skidala pred njim, nema kabine, a za vrijeme ultrazvuka su mi nago bile na kanti za smeće. Za kraj rekao mi je da ne zna od čega bolovi, da bebino srce kuca i da nek si doma pustim neku glazbu i opustim. Ne znam kako se uopće zaštitit od takvih kretena, pregleda i gore nevedene strahote na porodu???
kimito... jesi prijavila nekom? upravi bolnice, ravnatelju bilo kome? da se meni tako nešto desi, bez prijave ne bi prošli
Nisam.. razmišljala sam napišem dopis, ali na kraju se nisam htjela još na to trošit snagu i živce. Možda sam trebala..medjutim razgovarala sam s jednom sestrom iz bolnice koja mi je rekla da na svim odjelima na hitnoj su većinom specijalizanti jer doktori nisu zadovoljni "tarifom" za noćni rad i dežurstva. Navodno je bila i situacija da je specijalizant (ne znam jel to isti taj) ženi koja je došla na hitnu napravio ultrazvuk i rekao kako su joj jajnici i maternica u redu, a ona uopće nema maternicu, izvadili su joj je prije 20 godina.. S nalazom koji je dobila žalila se i Šefu i upravi, ništa se nije dogodilo jer je on specijalizant koji je tamo da uči..
katastrofa... na što je spalo naše zdravstvo.... ja se nadam da ti se tako nešto neće opet ponovit jer to je fakat grozno :/
Baš je danas izašao članak u Slobodnoj o sv. duhu i nekoj ženskici što su joj se smijali na porodu :(
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/249301/Default.aspx
Sortiraj odgovore
Najstariji