...bas sam sad to procitala kod frendice na fejsu koja je rodile gore, a ni njezino iskustvo nije puno bolje od ovog navedenog...ne znam kaj bi rekla, evo, fakat ne znam....pregrozno je zapravo to !
..i zapravo bi ih trebalo prijaviti , jer bas zbog toga sto ih nitko ne prijavljuje, oni si dopustaju ovakvo ponasanje...
tuzno!
pa sto se dogada u toj bolnici??? tko od vas ide tamo roditi???
Laura 21.08.2014 :-*
Hope... drago mi je da si ti imala pozitivno iskustvo kod nas u sk :) i ja se nadam da će doktori i ostala ekipa biti kolko tolko ok... mislim, kud si u bolnici, koliko god bio lijep porod i sve, kom se da biti u bolnici, pa dajte onda bar da oni olakšaju stvari a ne ovakvim ponašanjem ti naprave i od poroda grozna sjećanja...
Ja srećom ne idem. Idem u Vinogradsku. Tamo ima jedan doktor koji je jako netaktičan i nema people-skills, ali je stručan turbo (mislim da je čak jedan od najboljih za carske rezove u hitnim slučajevima). Tamo sam rodila prvu curku, pa bih i drugu. Prema meni su bili ok, ali da sam bila dosta sama u boxu, bila sam. Srećom pa mi je muž bio tamo. možda i zato što mi je muž bio tamo su bile bolje prema meni, ne znam, ali stvarno je odnos bio više manje korektan.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Tina0208, bez obzira na svoje iskustvo s hitne mislim da na sv. duhu ima vrhunskih doktora i cula sam puno dobrih prica s poroda, a za sestre i babicu, kao i u svakoj bolnici moras imat srece i naletit na one dobre!
kimito kuzim ja to,ali mene brine jedna stvar...
ako sam ja blagajnica i UVIJEK moram biti nasmijesena i vesela i dobro raspolozena i raditi svoj posao strucno, zasto bi onda jedan doktor mogao raditi sto i kako ga volja...
cak i ako je praktikant ili sto vec ne moze onda obavljat takav posao sam bez nikakvog nadzora...
zasto ljudi tako reagiraju na sitne stvari kao sto je guzva na blagajni,a ne zele reagirat na nestrucnost ljudi o kojima nama u nekim situacijama ovisi zivot....
zar ih se svi boje??? a zasto se ne boje blagajnickog sefa kad se dere jer su 2 covjeka ispred njega u redu,a njemu se neda cekati...
eto...samo jedan primjer i usporedba od tisuce njih... ako se netko ne slaze samnom necu mu zamjeriti i svatko ima pravo na svoje misljenje...ali eto ovo je moj stav prema takvim ljudima...
Laura 21.08.2014 :-*
U poptunosti se slažem, kod mene osobno je problem što se ja u takvim situacijama uopće ne snadjem nego zanijemim od šoka i nevjerice.. Pogotovo kad ti je loše i odeš doktoru i samo hoćeš da ti netko pomogne i umanji tvoj strah! Kad je i doktor stručan i profesionalan oprašta mu se što nema empatije i ljudskosti prema pacijentu što je uistinu žalosno. Mislim da su se oni postavili.superiorno prema nama, pacijentima jer znaju da ovisimo isključivo o njima!
Sortiraj odgovore
Najstariji