evo drage moje, da vam se javim.. nas troje krecemo na more. jako sam sretna al moram priznati da mi je grozno sto tamo necu imati internet da vas sve mogu pratiti kao i do sad. no svakako cu zamoliti proudmomy da me obavjestava o svim bitnim dogadajima, pa moram biti u toku sa svojim klokanicama
saljem vam puno pusa, okupat cu se i za vas a javim vam se cim se vratim ili ako prije negdje ulovim wi fi
evo drage moje, da vam se javim.. nas troje krecemo na more. jako sam sretnaal moram priznati da mi je grozno sto tamo necu imati internet da vas sve mogu pratiti kao i do sad. no svakako cu zamoliti proudmomy da me obavjestava o svim bitnim dogadajima, pa moram biti u toku sa svojim klokanicama
saljem vam puno pusa, okupat cu se i za vas a javim vam se cim se vratim ili ako prije negdje ulovim wi fi
Uzivaj draga...samo opusteno i puno papaj da princeza polako jaca...ako ulovis wifi javi se da znamo da je sve ok iako sam sigurna da cemo se bez problema mi dve druzit na tecaju u vinogradskoj a onda jedna za drugom na porod na stolcic
saljem ti puse
evo drage moje, da vam se javim.. nas troje krecemo na more. jako sam sretnaal moram priznati da mi je grozno sto tamo necu imati internet da vas sve mogu pratiti kao i do sad. no svakako cu zamoliti proudmomy da me obavjestava o svim bitnim dogadajima, pa moram biti u toku sa svojim klokanicama
Sretnooooooooooooooo.
Sretno lilica!!!!!!
Uzivaj u moru, suncu, svojoj bebaci
Lijep provod ti zelim...i kada dodjes- da ti dr.kaze da je sve savrsenoooo!
Misli pozitivno!!!!
Naravno da cu te izvjestavati o svemu mila! Ti samo uzivaj i moci guzu! Puse draga!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Lijep provod Lilice uzivajte svo troje
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
lilica...sretan put i lijep provod... smoci guzu malo i za mene...
Laura 21.08.2014 :-*
tea kod tebe jos nista??? jel se desava danas sto??? kad je tebi termin da ne lutam sad trazeci??
tea kod tebe jos nista??? jel se desava danas sto??? kad je tebi termin da ne lutam sad trazeci??
Tina imam neke cudne bolove nezz nije u razmacima nego me jako zaboli i traje 20 min pa popusti,ma izgleda nista jos,,zeza me,,termin mi je tek 17.07 po uzv 10.07
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji