opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    04. Veljača 2015. 09:57

Hmmm Curie, neznam sto reci, osobno ja to negledam tako, znaci danas sam ušla u 6.t, sutra ce biti 6t+1 i to bi značilo da sam već u 7t?? Pa mislim da i ne bas, ulazimo polako u 7t ali smo još uvijek u 6, barem ja tako mislim. To je nekako kao i s godinama, danas napunis npr 29g i za mjesec dana imaš 30??? A ne ne ne 

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN
    04. Veljača 2015. 09:57

* Hmmmm curke

Ryanne
    04. Veljača 2015. 10:06

Ne, sa 29. godina i jedan mjesec, nemaš 30. godina nego si u 30.-oj godini.

Isto tako, ako si 7tt+1, to znači da si u 8. tjednu trudnoće i tijekom tog tjedna (dakle, u idućih 6 dana) će se događati sve promjene koje su opisane uz taj 8. tjedan.

Nitko od nas ne tvrdi da smo mi sa 7tt+1, 8 tjedana trudne. Ne, mi smo u 8.tjednu trudnoće i  pratimo razvoj naše bebe karakterističan za taj 8. tjedan.

NMareN
    04. Veljača 2015. 10:21

O superiska, onda naša Mrva sada raste kao sto je opisano u 7.t, pa već smo onda veeeliki 

kosee
    04. Veljača 2015. 10:34

Tako je, ja sam sad ušla u sedmi tjedan, a trudna sam 6 tjedana.
    Kad čitam razvoj u 6-om tjednu, to se već sve dogodilo, a ono što piše za sedmi tjedan me čeka u idućim danima.

• Nutella
    04. Veljača 2015. 10:59

joj curke drage kad se sjetim tih dana,odnosno tjedana kad sam tako citala dogadjaje za svaki tjedan,jedva sam cekala sljedeci.sad bi rado jos jednu bebicu ali se nesmijem usudit.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

lu_jo
    04. Veljača 2015. 11:06

Bok svima!! Nisam našla ni jednu drugu temu pa ću ovdje postaviti pitanje nemojte se ljutiti :)
    Imam jedno pitanje trudna sam 21tj. i sve je uredu od početka
    Jutros sam se probudila i pričala sa dragim u krevetu i odjednom me malo nešto presjeklo ništa strašno i prestalo kako to zna biti i otišla sam na toalet i na gaćicama mi je bio kao kapilar krvav jedva da se vidio.. i obrisala sam i bilo je onako još malo tih kao kapilarčića u iscjedku
    i sad opet imam točkicu malu crvenu na gaćicama..
    Možda jesam paničar, ali bila sam kod ginek. neki dan i sve uredu jel to nešto što me treba brinuti ili je to normalno zbog hormona itd?

lu_os

malaribica85
    04. Veljača 2015. 11:23

Ja bih bebicu,vec 6mj.pokusavanja i nista se ne desava 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.