opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malaribica85
    04. Veljača 2015. 11:23

Ja bih bebicu,vec 6mj.pokusavanja i nista se ne desava 

Bljubica
    04. Veljača 2015. 11:31

malaribica85

Ja bih bebicu,vec 6mj.pokusavanja i nista se ne desava 

nama je trebalo 7mj, opusti se i uživajte jedno u drugom, doć će bebica  sretno 

Vmnina
    04. Veljača 2015. 13:35

lu_jo tako je i meni bilo, sreca taj tjedan sam imala pregled bas i s bebicom je sve super.
    Cak sam radila bris i jucer mi dosli nalazi koji su skroz u redu.
    I ja sam se bila uplasila al izgleda da je to sasvim normalno, naravno ako osjecas bebicu da se mice i nista te vise ne boli

lu_jo
    05. Veljača 2015. 12:10

Vmnina

lu_jo tako je i meni bilo, sreca taj tjedan sam imala pregled bas i s bebicom je sve super.
    Cak sam radila bris i jucer mi dosli nalazi koji su skroz u redu.
    I ja sam se bila uplasila al izgleda da je to sasvim normalno, naravno ako osjecas bebicu da se mice i nista te vise ne boli

nisam išla kad me ne boli i osjetim da se mrda svakih 2h otprilike udara hehe :) idem za 2tj na pregled pa cu joj reći ;)

lu_os

lonny
    04. Veljača 2015. 19:46

Curke imam dosta veliki problem. 
    Inače imam suhe ruke i to pogotovo po zimi. A zadnjih osam tjedana, odkad se moja princeza rodila, postaje nepodnošljivo. Budući zbog nje stalno perem ruke rade mi se rane, prste ne mogu savinuti do kraja jer odmah koža puca, a kad  mazim Hanu imam osjećaj kao da joj sa brusnim papirom prolazim po koži. Boli me konstantno, a ponekad postaje gotovo neizdrživo, da mi suze idu na oči. 
    E sad pitanje: koju kremu za ruke smijem koristiti? Ponekad kad znam da će ona duže odspavati stavim običnu kremu za ruke (Kainu), pa ju perem kad se probudi, a navečer si namažem sa Pavlovičevom koju koristimo i za guzu. Ali to mi nije dosta,  treba mi nešto što ne moram ispirati zbog nje. 
    Oprostite na dužem postu, ali stvarno me to jako muči!

Silvia3
    04. Veljača 2015. 19:58

kremu za ruke od eucerina sa ureom...trebala bi pomoći...ako su se već rane otvorile bilo bi dobro otići kod doktorice da vidi pa možda i ona nešto da... navečer kad staviš kremu za ruke stavi i pamučne rukavice s kojima spavaj. rukavice isto kupiš u ljekarni...

Bebule
    08. Veljača 2015. 09:29

lonny

Curke imam dosta veliki problem. 
    Inače imam suhe ruke i to pogotovo po zimi. A zadnjih osam tjedana, odkad se moja princeza rodila, postaje nepodnošljivo. Budući zbog nje stalno perem ruke rade mi se rane, prste ne mogu savinuti do kraja jer odmah koža puca, a kad  mazim Hanu imam osjećaj kao da joj sa brusnim papirom prolazim po koži. Boli me konstantno, a ponekad postaje gotovo neizdrživo, da mi suze idu na oči. 
    E sad pitanje: koju kremu za ruke smijem koristiti? Ponekad kad znam da će ona duže odspavati stavim običnu kremu za ruke (Kainu), pa ju perem kad se probudi, a navečer si namažem sa Pavlovičevom koju koristimo i za guzu. Ali to mi nije dosta,  treba mi nešto što ne moram ispirati zbog nje. 
    Oprostite na dužem postu, ali stvarno me to jako muči!

Moj suprug ima isti problem i to isto samo po zimi. Ruke mu izgledaju grozno. Probaj prat ruke sa što manje tople vode a prije spavanja, a mislim da možeš i po danu maži rane sa ulje gospine trave. Utrljaj ga kolko god bolje možeš, posebno prije spavanja. To njemu jako pomaže

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI