opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    30. Siječanj 2015. 13:45

evo jedan zanimljiv video
    zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/hit-video-jedina-lekcija-koju-trebaju-nauciti-bas-sve-mame---370519.html

Vmnina
    30. Siječanj 2015. 14:05

Loreen i meni isto sad zeljezo malo palo.
    Dobila sam te Heferol, al kako sam ja slaba i muku mucila dugo s mucninama gin mi je rekla da rađe ih ne uzimam jer znaju bit teske.
    Sad, to je sve od osobe do osobe, al ja se nisam usudila, nemam volje opet gubit kilograme.
    Uzimam 2x na dan cajnu zlicu nekog domaceg sokica od iz posusja u kombinaciji s vitaminom C.
    Pa cemo vidit sljedece nalaze

Bebule, cestitkee

• Loreen
    30. Siječanj 2015. 14:48

A ja pijem samo one prenatal, željezo samo ne. Ali jedem cikle i limuna svaki dan pa valjda to nesto pomaze. Ma nervira me sto mi nitko nije ni rekao da moram provjeravat zeljezo nego moram sve guglat... I onda kad dodem kod lijecnika opce prakse da mi da uputnicu on me gleda ko hipohondra teskog. Nek se gone. Sinoc sam plakala cilu  noc i jjutros se nisam imala volje dic i ic vadit krv tako da cu u ponedjeljak a bas su namjerno izbacit ciklu i vit c ova dva dana pa da vidim sto ce bit u ponedjeljak.

NMareN
    30. Siječanj 2015. 15:03

Bebule čestitam ti, baš mi je drago da je sve u redu.
    Mi pijemo samo prenatal, budući da još nisam ni bila na prvom pregledu nisam još ništa ni kontrolirala tako da ni neznam kakvo mi je željezo ali sam prije imala problema stim, u zadnje vrijeme je bilo ok.
    Danas se osjećam posebno jadno i tužno, takav dan valjda. Inače nekih većih trudnučkih tegoba za sad nemam a i bolovi u trbuhu su znatno slabiji i rijeđi.

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    30. Siječanj 2015. 15:08

Ja pijem Folacin, doktorica opće prakse mi je napisala recept jer još nisam bila kod ginekologa, tj prvi pregled mi je tek za 2 tjedna.

NMareN
    30. Siječanj 2015. 15:21

nisam puno trudna,tek sam ušla u 5.tjedan, a prenatal je za žene koje planiraju trudnoću i za trudnice od prvog dana, tako su mi rekli u ljekarni. na prvu kontrolu tek za malo više dva tjedna, 16.2..

Ja to mogu, ja to hoću....

kosee
    30. Siječanj 2015. 15:41

NMareN, šaljem ti veliki zagrljaj da se osjećaš bolje

Gdje nam je Tena danas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.