Ma najbolje odi pitaj u ljekarnoj ili doktora... Užasno je to, i meni su tako bile ruke dok sam radila (u vrtiću)-jako često bi ih prala. Sad mi je dobro otkad ne radim. Mazala sam Garnierovom običnom kremom za tijelo, ali samo doma-na poslu ništa...

Hvala cure.
Eucerin ne trebam ispirati, ne može štetiti bebi?
Hvala cure.
Eucerin ne trebam ispirati, ne može štetiti bebi?
ako se baš dira po bebinoj glavici ili se mjenja pelena onda da a inače ne vidim razlog zašto ispirati...ali u kombinaciji sa rukavicama koje možeš nositi i tokom dana će biti puno djelotvornije.ako imaš rane onda nosi i tokom dana rukavice dok ti se rane ne zatvore da nebi pokupila kakvu bakteriju. ali odi kod doktorice jer može biti i kontaktni dermatitis,ako je u najgoroj fazi vjerojatno će ti dati kremu s kortikosteroidima.

Istina je to, da kad najmanje misliš na trudnoću, ona se dogodi... Evo mi smo prošle godine od svibnja do kolovoza intenzivno htjeli bebicu i zdušno radili na tome, ali trudnoća se nije dogodila. Znam da je to malo vremena, ali mi smo tako jako željeli i bili smo uvjereni da će se uhvatit... Ali čovjek snuje, Bog određuje!
U rujnu sam saznala za neku priliku za posao i onda smo ipak malo stali, rad na bebi pao je u drugi plan... da bi u listopadu saznali da sam trudna!
Sad je pak posao je pao u drugi plan...Naravno da smo bili presretni i sad nam ništa nije važnije od naše bebice!
Istina je to, da kad najmanje misliš na trudnoću, ona se dogodi… Evo mi smo prošle godine od svibnja do kolovoza intenzivno htjeli bebicu i zdušno radili na tome, ali trudnoća se nije dogodila. Znam da je to malo vremena, ali mi smo tako jako željeli i bili smo uvjereni da će se uhvatit… Ali čovjek snuje, Bog određuje!
U rujnu sam saznala za neku priliku za posao i onda smo ipak malo stali, rad na bebi pao je u drugi plan… da bi u listopadu saznali da sam trudna!
Sad je pak posao je pao u drugi plan…Naravno da smo bili presretni i sad nam ništa nije važnije od naše bebice!
Isto kao i kod mene!
Istina je to, da kad najmanje misliš na trudnoću, ona se dogodi… Evo mi smo prošle godine od svibnja do kolovoza intenzivno htjeli bebicu i zdušno radili na tome, ali trudnoća se nije dogodila. Znam da je to malo vremena, ali mi smo tako jako željeli i bili smo uvjereni da će se uhvatit… Ali čovjek snuje, Bog određuje!
U rujnu sam saznala za neku priliku za posao i onda smo ipak malo stali, rad na bebi pao je u drugi plan… da bi u listopadu saznali da sam trudna!
Sad je pak posao je pao u drugi plan…Naravno da smo bili presretni i sad nam ništa nije važnije od naše bebice!
Kak lijepo hehe
zebrica

Cure, jedno pitanje. Imam 5 dana do termina, a na gačicama mi se pojavio smeđi iscjedak i sad sam malo zabrinuta. Da li je to normalno prije poroda ili bi se trebala javiti doktorici?
Cure, jedno pitanje. Imam 5 dana do termina, a na gačicama mi se pojavio smeđi iscjedak i sad sam malo zabrinuta. Da li je to normalno prije poroda ili bi se trebala javiti doktorici?
To bi mogao biti onaj sluzni čep. Ne znam gdje sam to čitala, da može i koji tjedan ranije to polako ispadati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji