Istina je to, da kad najmanje misliš na trudnoću, ona se dogodi... Evo mi smo prošle godine od svibnja do kolovoza intenzivno htjeli bebicu i zdušno radili na tome, ali trudnoća se nije dogodila. Znam da je to malo vremena, ali mi smo tako jako željeli i bili smo uvjereni da će se uhvatit... Ali čovjek snuje, Bog određuje!
U rujnu sam saznala za neku priliku za posao i onda smo ipak malo stali, rad na bebi pao je u drugi plan... da bi u listopadu saznali da sam trudna!
Sad je pak posao je pao u drugi plan...Naravno da smo bili presretni i sad nam ništa nije važnije od naše bebice!
Cure, jedno pitanje. Imam 5 dana do termina, a na gačicama mi se pojavio smeđi iscjedak i sad sam malo zabrinuta. Da li je to normalno prije poroda ili bi se trebala javiti doktorici?
Cure, samo da se javim da se trebam prebacit u druge topice. 4.2.2015. je na svijet došla mala Elanor, imala je 3,240kg i 48 cm, s brdo brdo crne kosice. Trudovi su počeli ujutro, popodne smo do bolnice išli i bila sam već 4cm otvorena pa su me poslali na odjel porodništva, do 18h trudovi su bili već jači i češći, oko 20h sam bila 6cm otvorena a do 22h u potpunosti. Porod je bio bez ičeg na kraju jer sam bila preotvorena za epiduralnu. Bolilo je ko sam vrag, al je sve prošlo uredu. Vrištala sam, derala se i psovala, al nakon što sam je vidjela sve je bilo zaboravljeno. I da...predivna je. Nešto najljepše što sam u životu vidjela
Sortiraj odgovore
Najstariji