opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara9
    08. Veljača 2015. 18:54

Lonny draga, neutrogenina obična krema! nema nikakvog mirisa ni dodataka, a brzo se upije i čudo je za suhe ruke :)

• Debela deklica
    08. Veljača 2015. 21:46

cure,isprike ako sam fulala temu (uputite me na pravu) no imam 1pitanjce vezano za probavu u trudnoci.
    naime, vec se neko vrijeme borim s proljevom.zapravo,od pocetka trudnoce je stolica meka-no zadnjih par dana je to i par puta dnevno. ima li neka slicnih iskustva?
    inace u 25.tjednu sam i pijem prenatal od centravita i nigari magnezij. hvala unaprijed

Mary36
    08. Veljača 2015. 23:47

Od viška magnezija možeš dobiti proljev, ja pijem šumeće od 350 mg i stolica mi bude često mekana. Dok nisam bila trudna probala sam piti razrjeđeni nigari iz bio i bio i to je završilo stravičnim proljevom od tri dana...valjda mi ga je bilo previše. Nigari mi jako poremeti probavu, možda je i tebi tako?

• Bebule
    09. Veljača 2015. 09:03

Cure jel ima neko iskustva s time da ima ili je imala osjećaj ko da je nešto u grlu stalo, a zapravo nema ništa. Pijem puno vode, probala sam i s mineralnom al ne pomaže. Grozan je osjećaj, a posebno kad ležim. Zna li neko kako se riješit toga?

Sara9
    09. Veljača 2015. 09:18

probaj progutat malo pupe od kruha, to je nama mama davala kad bi jeli ribu pa bi progutali košćicu :)

• Bebule
    09. Veljača 2015. 12:30

Nadam se da ce i kod mene sto prije proć jer uz uz preostale mučnine jednostavno je nepodnošljivo 

Mary36
    09. Veljača 2015. 13:04

Debela deklica ako imaš kontrakcije ne trebaš izbaciti magnezij, probaj ga u nekom drugom obliku i u manjoj količini. Možda ti jednostavno ovako unesen ne odgovara. Ja isto imam grčeve i od kad pijem šumeće od natural weltha mi je puno bolje.

• Nutella
    09. Veljača 2015. 13:39

drage mame zanima me dali netko od vas ima iskustva sa koznim alergijama.
    moj maleni skoro dvogodisnjak ima neke iritirane ´´fleke´´na licu sad se pojavljuje i na ledjima i nogici.
    dakle u detalje: to je pocelo prije nekih 8mjeseci,na bradi mu bila obicna bobuljica,mislila sam ubog komarca,medjutim to se pocelo siriti kako on cese,bilo je velicine manjeg oraha,mazala sam bademovom kremom,jer mi je inace bila spas za sve,al za to ne,odvela ga nasoj pedici u ambulantu,dala mi advantan kremu,to sam mazala tjedan dana i sve se povuklo.kad sam prestala mazat,za 3-4dana se opet vratilo.opet mazala tjedan dana povuklo se,jos produzila mazanje par dana po cistoj kozi,kad sam prestala,po treci put se vratilo.
    odvedem ga dermatologinji,i kazem joj sta sam mazala.medjutim i ona mi opet propise advantan,plus bepanten kremu i tecni puder pa da ja kao pokusni kunic isprobavam sta ce mi pomoc.to mi je bilo glupo,ali... najvise sam mazala tecnim puderom,mada sam znala nekad i preskocit,nakon neka tri tjedna povuklo se potpuno.
    od tog je proslo par mjeseci,i prosle(2014.)u studenom ponovno mu izadje bobica na obrazu,i od cesanja se raziri u isti onaj oblik,pocela sam mazat odmah od bobice,ali nisam uspjela sprijecit.tad mi ni advantan nije pomogao,ubrzo je izaslo opet na bradi s druge stane,i na ledjima(na ramenu).sad ga odvedem privatnoj pedici,i kaze mi da je to neki dermatitis,kao alergija vjerovatno na hranu,ili deterdzente.dala mi je afloderm mast,i sirup za alergiju.od toga se sve povuklo,jako sporo ali se povuklo.
    eh evo sad vidim na straznjoj strani nogice,iza koljena istu iritiranu bobicu,koju on cese,i pretvorit ce se u ono isto.
    neznam vise sta da radim.dali je to zaista alergija na hranu ili deterdzente,parfeme ili sta vec....????

stvar je u tom sto je dug razmak izmedju prve pojave i ove zadnje.a nisam mijenjala deterdzente,isti su od kad je bio beba.hranu odprilike istu jede,nema tu nekih novih izmisljanja pa da kazem e bas mu to smeta.

ispricavam se na dugom i opsirnom postu ali bi mi pomoglo ako ima netko s istim problemom,ili savjetom sta da radim,cim da ga mazem,gdje da ga vodim,sta da mu izbacim iz upotrebe..........

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.