Lonny draga, neutrogenina obična krema! nema nikakvog mirisa ni dodataka, a brzo se upije i čudo je za suhe ruke :)
cure,isprike ako sam fulala temu (uputite me na pravu) no imam 1pitanjce vezano za probavu u trudnoci.
naime, vec se neko vrijeme borim s proljevom.zapravo,od pocetka trudnoce je stolica meka-no zadnjih par dana je to i par puta dnevno. ima li neka slicnih iskustva?
inace u 25.tjednu sam i pijem prenatal od centravita i nigari magnezij. hvala unaprijed
Od viška magnezija možeš dobiti proljev, ja pijem šumeće od 350 mg i stolica mi bude često mekana. Dok nisam bila trudna probala sam piti razrjeđeni nigari iz bio i bio i to je završilo stravičnim proljevom od tri dana...valjda mi ga je bilo previše. Nigari mi jako poremeti probavu, možda je i tebi tako?
hvala na brzom odgovoru.
da,sumnjala sam u taj magnezij:)
samo me muci to sto mi ga gin. s druge strane preporucila-zbog skracenog cervixa i povremenih kontrakcija.i sad sama neznam sto bi… probat cu ga izbaciti na 1 dan-pa da vidim dal ima promjena.

Cure jel ima neko iskustva s time da ima ili je imala osjećaj ko da je nešto u grlu stalo, a zapravo nema ništa. Pijem puno vode, probala sam i s mineralnom al ne pomaže. Grozan je osjećaj, a posebno kad ležim. Zna li neko kako se riješit toga?
Cure jel ima neko iskustva s time da ima ili je imala osjećaj ko da je nešto u grlu stalo, a zapravo nema ništa. Pijem puno vode, probala sam i s mineralnom al ne pomaže. Grozan je osjećaj, a posebno kad ležim. Zna li neko kako se riješit toga?
to može bit i žgaravica.. nakon jela nemoj zaleć odma, a kako ga se riješit ne znam ni sama i ja bi pokušavala svim i svačim (i grickat nešto i mineralnu pit...) i rijetko šta mi je pomagalo, jednostavno je moralo proć.. ako je ista stvar u pitanju, a zvuči kao da je.

probaj progutat malo pupe od kruha, to je nama mama davala kad bi jeli ribu pa bi progutali košćicu :)
Nadam se da ce i kod mene sto prije proć jer uz uz preostale mučnine jednostavno je nepodnošljivo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji