opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella
    29. Siječanj 2015. 15:25

nadamo se da je jos rano.drzimo ti fige da sve bude ok

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

kosee
    29. Siječanj 2015. 15:45

Tena, čini mi se da smo još tamo u trudilicama zaključile da ti je ovulacija bila kasnije pa ti je onda i trudnoća nešto mlađa nego što ispada prema prvom danu zadnje menstruacije.
    Vjerujem da je još rano i da će biti sve ok

• Bebule
    29. Siječanj 2015. 20:38

Tena nadam se da ce sve bit ok i da je bilo samo prerano i samo nastavi pozitivno Razmišljat 
    Cure sutra ujutro idem na prvi prehled. Nadam se da ću uspiješno stić do tamo s obzirom na moje cijelodnevne mučnine. Držite fige da sve bude u redu 

Leda2
    29. Siječanj 2015. 20:59

TENA, držim ti fige! 

=http://lilypie.com]

• Loreen
    29. Siječanj 2015. 21:40

Žene, sorry sto upadam ovako 'zbrda 'zdola ali koliko puta ste vadili krv tj gledali zeljezo u krvi u trudnoci. Ja do neki dan nijednom. I kako sam tada imala upalu pluca i pila antibiotik isla sam kod doktora da mi opet izvadi krv jer mi je prvi put zeljezo bilo malo nize a ja nista ne pijem za to zeljezo niti me itko pita. Ali kao nize zeljezo je normalno u trudnoci. I neki dan sam pala u nesvjest i stalno vidim zvjezdice i uzlupava mi se srce i rekoh mozda je tlak ali idem prekontrolirat zeljezo. 

I kao ok da mi uputnicu ali mi je savjet da vise setam ( da, bas, uopce ne padam u nesvjest kad setam zadnje vrijeme) pa me to iznerviralo danas :/

Mary36
    29. Siječanj 2015. 23:40

Loreen meni se događa isto kao i tebi...kad šetam  povremeno mi se sve zacrni pa morem sjest i srce mi lupa ko ludo. Vadila sam krv samo na početku trudnoće i željezo je bilo ok. Drugi tjedan imam pregled kog svoje gin., pa ću je zatražit uputnicu za željezo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.