i meni je bilo zeljezo na donjog granici pa sam dobila tablete za piti,mislim da je bio Heferol,al nisam sigurna,davno je to bilo.
trazi sama da ti da nesto za zeljezo,i kuci jedi dosta hrane koja sadrzi zeljezo.njega nema u zalihama,svaki dan se mora iznova unosit.zato su tablete dobre.
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ja pijem čaj od koprive, navodno je dobar za održavanje razine željeza.
Nego trudnice moje, kako ste danas, meni se čini da me vrijeme ubija jer se osjećam baš nekako ošamućeno. A možda je i samo zbog trudnoće
Ja sam u dva navrata samo vadila krv i urin, s tim da sam drugim put vadila i TSH zbog toga što mi i mama i sestra imaju hiper i hipotireoza. Al van toga, i brisa nisam nit vadila niš posebno, nit pila nešto dodatno osim folne kiseline.
Al baš sam primjetila razlike u tome kako se ginekolozi odnose i što pripisuju. Čitam tu kako je dosta cura reklo da su morale pit to i to, da je uobičajeno u trudnoći, sestra koja je isto trudna me svako malo pita jel sam uzimala nešto il kontrolirala nešto. Ona je kod drugog doktora, a i njena je trudnoća rizična zbog štitnjače, pa većina tih odstupanja pripisujem tome.
joj danas sam koma...umorna, pospana, čangrizava
jos sam i nocas jako lose spavala, bilo mi je vruce, pa sam sanjala neke gluposti i taman kad sam najljepse spavala oglasio se alarm (morala jos jednom vadit danas krv za THS jer mi jucer to nije bilo dobro napisano na uputnici), pa sam se sva isprepadala dok sam isla na zavod za nuklearnu medicinu jer na vratima imaju znak radioakttivnosti i pise oprez ulazite u podrucje visoko ionizirajuceg djelovanja...5 min sam stajala pred vratima i razmisljala da li da udjem ili ne
Ja sam dobila isto Heferol, željezo mi je bilo na doljnoj granici, rekla mi doktorica da ga pijem zbog sebe jer si bebica uzme što joj treba a meni šta ostane. Ja sam imala vrtoglavice i smračilo mi se pred očima mislila sam da je tlak koji je inače uvijek nizak ali ispostavilo se da mi je šećer nakon OGTT testa bio ispod donje granice, doktorica mi je rekla da mi najvjerojatnije zbog toga! Curke treba češće jesti i manje, sad kada osjetim da mi se vrti pojedem nešta i sve ok!
=http://lilypie.com]
ja sam jedan mjesec pila Heferol jer mi je željezo počelo padati,a kasnije sam pila sirup Floradix to mi je ginekolog preporučio. može se kupit u ljekarni bez recepta
Cure samo da javim, danas bila na prvom pregledu moja mrvica je sasvim u redu, čuli smo i vidjeli kako srčeko kuca. Niko sretnii od mene, predivan osjećaj. Plod je vitalan i veličina odgovara na 6+2
Sortiraj odgovore
Najstariji