opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Prosinac 2014. 14:44

:) mislim da ak je sve ok da će ti i dr reći da možeš putovati... 

LuKi5
    14. Prosinac 2014. 14:58

Ja sam imala inducirani porod ali nisam morala donositi nikakvu uputnicu za njega...To onda valjda zavisi od bolnice ili?

14.06.2014. L ♥

Jojo5
    14. Prosinac 2014. 17:14

vjerojatno je potrebna samo uputnica za hospitalizaciju. Išla sam na carski pa nisam dobila uputnicu za carski rez već za hospitalizaciju trebala bi biti ista logika s induciranim porodom

LuKi5
    14. Prosinac 2014. 21:08

Jojo

vjerojatno je potrebna samo uputnica za hospitalizaciju. Išla sam na carski pa nisam dobila uputnicu za carski rez već za hospitalizaciju trebala bi biti ista logika s induciranim porodom

Da, znam da u nekim slucajevima bolnica izdaje one svoje interne uputnice, valjda su to tako onda napravili. Jer mi je tek sad u glavu sinulo da trebaju uputnice. Pa mr skroz to zbunilo.

14.06.2014. L ♥

Docka
    14. Prosinac 2014. 18:08

Sara, pogledaj si na stranicama od aviokompanije od koje si kupila karte, ili ces kupiti, pise ti sve sto ti treba...obicno ti traze nakon 28 tj. pismenu dozvolu od gin., za Ryanair znam, mislim I Lufthansa...ja inace dosta letim, u trudnoci jos nisam ali planiram u 31 tj., sad sam 21 tj....pricala sam sa gin o tome, rekla je da je za sada sve ok I ona misli da ce I dalje biti tako ...nosim visoko, a kad je beba nisko onda moras mirovati I nije preporucljivo ... uglavnom ja cu 7 dana prije puta kod gin na pregled, da budemo sigurni da je sve ok I da mi onda ona to napise... I to ti je to...sto se aviona tice, ako mozes rezervirat unaprijed sjedala onda logicno ona sa vise mjesta za noge I malo prosetas, nije 4 sata tako dug let

Sara9
    14. Prosinac 2014. 19:21

Docka

Sara, pogledaj si na stranicama od aviokompanije od koje si kupila karte, ili ces kupiti, pise ti sve sto ti treba…obicno ti traze nakon 28 tj. pismenu dozvolu od gin., za Ryanair znam, mislim I Lufthansa…ja inace dosta letim, u trudnoci jos nisam ali planiram u 31 tj., sad sam 21 tj….pricala sam sa gin o tome, rekla je da je za sada sve ok I ona misli da ce I dalje biti tako …nosim visoko, a kad je beba nisko onda moras mirovati I nije preporucljivo … uglavnom ja cu 7 dana prije puta kod gin na pregled, da budemo sigurni da je sve ok I da mi onda ona to napise… I to ti je to…sto se aviona tice, ako mozes rezervirat unaprijed sjedala onda logicno ona sa vise mjesta za noge I malo prosetas, nije 4 sata tako dug let

Evo pogledala sam, Croatia airlines trazi potvrdu ginekologa ako si trudna više od 28 tjedana. Karta je već kupljena davno :) nadam se samo da ce do tada sve biti okej :) hvala ti na odgovoru!

• Snješka4
    14. Prosinac 2014. 19:39

Pozdrav svima, dali netko ima iskustva s cistama na plodovom mozgu ??

LuKi5
    14. Prosinac 2014. 21:12

Snješka

Pozdrav svima, dali netko ima iskustva s cistama na plodovom mozgu ??

Moja cimerica iz sobe rodila je curicu koja je imala cistu na bubregu, mjesec dana su provele u bolnici jer se nikako 
    nisu mogli usuglasiti hoce li je operirati ili nece. Jer se neke ciste s vremenom povuku same od sebe.

14.06.2014. L ♥

Snješka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani