Ja sam imala inducirani porod ali nisam morala donositi nikakvu uputnicu za njega...To onda valjda zavisi od bolnice ili?
14.06.2014. L ♥
vjerojatno je potrebna samo uputnica za hospitalizaciju. Išla sam na carski pa nisam dobila uputnicu za carski rez već za hospitalizaciju trebala bi biti ista logika s induciranim porodom
Sara, pogledaj si na stranicama od aviokompanije od koje si kupila karte, ili ces kupiti, pise ti sve sto ti treba...obicno ti traze nakon 28 tj. pismenu dozvolu od gin., za Ryanair znam, mislim I Lufthansa...ja inace dosta letim, u trudnoci jos nisam ali planiram u 31 tj., sad sam 21 tj....pricala sam sa gin o tome, rekla je da je za sada sve ok I ona misli da ce I dalje biti tako ...nosim visoko, a kad je beba nisko onda moras mirovati I nije preporucljivo ... uglavnom ja cu 7 dana prije puta kod gin na pregled, da budemo sigurni da je sve ok I da mi onda ona to napise... I to ti je to...sto se aviona tice, ako mozes rezervirat unaprijed sjedala onda logicno ona sa vise mjesta za noge I malo prosetas, nije 4 sata tako dug let
Pozdrav svima, dali netko ima iskustva s cistama na plodovom mozgu ??
Snješka
Ej curke, samo da vas sve pozdravim. Ne stignem citati postove, ali svima koje su pred porod zelim srecu!
A ako je koja rodila, velike cestitke!!
Mi sada uzivamo doma, bebici je prosla zutica, osim sto smo se navikli u bolnici na flasicu i sada se jakooo mucimo sa dojenjem.
Snješka
ne znam u kojem si TT, meni su isto tako rekli za te ciste, pa je počela procedura raznoraznih pregleda, na kraju ju sve u redu, naime oni moraju reći da ih kasnije nebi tužila ako ti nisu rekli, to ti kao upućuje na na D. SINDROM ali u suštini je normalna neurološka pojava prilikom razvijanja bebinog mozga, mogla bih ti tri lista pisati o tome, najbolje je to ignorirati ali ti uđe u podsvijest… znam što sam ja prolazila.na sve te šalju, bebino srce i razne preglede ultrazvučne, možeš sve odbiti, a kako se osjećaš vidi..mojoj bebici su navodno bile ciste na obje strane mozga veličine do 7 mm ali do 28 TT one nestanu.
skužila sam da samo smirenim ponašanjem možeš sebi olakšati situaciju kad ti to saopće, teško je trudna si i trebala bih biti sretna, ali takve vijesti neminovno kvare doživljaj, ja se još oporavljam od toga, svaki čas trebam rodit i malo - malo mi prolaze kojekakvi crnjaci glavom, želim samo živu bebicu i to je sve…
sretno..
Sortiraj odgovore
Najstariji