e da..i moja curka koja je inače jednom godišnje bolesna, odlučila baš danas zakuriti, kašlje i svašta nešto....bojim se da budem sad zadržavala nesvjesno bracu dok ona ne ozdravi
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jaoooo a ja jadnu bebolinu krivim, a ispada da sam ja tvrdoglava samo nisam toga svjesna hihihi moji su svi odradili te prehlade, zaprijetila sam im da moraju ozdravit prije nego kaj rodim i bogme su me poslusali
16.12.2014 <3 Lena <3
Znaci problem je mentalni? Mozda i je podsvjesno jer svjesno bih svoju bebu jako jako. Jucer obavila shopping za Božić kupila bor, ukrase, zvijezdu i sve okitila tako da je sve spremno za mog iscekivanog princa!
E cure moje ja sam danas sva u dilemi..Jucer mi je dr u Vinogradskoj rekla da ako nista ne krene samo nek dođem u pon s uputnicom za porod pa ce mi potaknut porod. E sad, ja sva zbunjena, pojma nisam imala da treba uputnica za porod, nit mi je moja soc gin to spominjala...i sad neznam kaj ak me noćas uhvati i dođem bez uputnice? Za sutra mi nije problem jer mi soc gin radi ujutro pa taman mogu podignut prije nego idem u Vinogradsku.. Osjecam se ko tinejdzerica koja pojma nema o nicem
16.12.2014 <3 Lena <3
Renata hvala! Sad mi u miru moze puknut vodenjak il me uhvatit trudovi ma joj najgore mi je kad meni dr nesto govori sve mi je jasno, al tek kad dođem doma se sjetim 800 pitanja koja sam trebala pitat al nisam. I tak mi je cjelu trudnocu - mozak odbija suradnju
sva sreca kaj imam vas na klokanici
16.12.2014 <3 Lena <3
ninach,puno sreće draga!!!! meni od silnog nabrijavanja mog pametnog doktora da ću možda već u petak roditi- ništa.Tu i tamo me nekaj štrecne,malo zategne i to je to.Samo smo se svi uspaničarili bez veze
Ah, cure, znam kako vam je, ja sam bila nestrpljiva još u 38 tjednu trudnoće, jer kako su mi rekli da zato što sam otvorena pet centimetara u 37. tjednu da ću roditi svaki trenutak, a ja rodila prošlu srijedu. Nisam mogla dočekati i imala sam osjećaj da ću roditi u srijedu i mali je ispao van. Stalno smo čekali kada će mi puknuti vodenjak, dragi mislio da mi je već počeo pucati koliko sam piškila, ujedno i u gaće dva puta. Haha. Želim vam da te bebe više izađu van, ali tko vam je kriv kada ih tako dadiljate pa im se ne žuri...
Nalah mene pika, streca i zateze vec tjedan dana al eto me na 41+3 i sutra indukcija a svi su vikali na mene da cu prije reda rodit jer sam radila sve normalno koda nisam trudna..
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji