Pa vidis opce nisam razmisljala o tome, a bome nisam ni pitala al s obzirom da su mi svaki put prvo provjeravali koliko sam otvorena mozda i je rađena radi toga. Jer po uzv koji mi je zadnji put rađen prije mj dana kod moje soc ginekologice beba je bila "skolska", taman dimenzja po terminu. Samo znam da kad jednom pocnu radit asc onda ju rade na svakom sljedecem pregledu sve do poroda.
16.12.2014 <3 Lena <3
Meni još nisu radili, iako sam na prošlom pregledu bila otvorena, u pon idem opet pa budem vidjela kaj će raditi.
Ovo s tvrdoglavom bebom skroz kužim, a i tu babicu kužim...ja ti kažem da sam ja svoju curku zadržala 10 dana duže u buši jer sam mislila da mi nije sve spremno, to tek kasnije shvatis da tvoja psiha radi nesvjesno...sad se bojim da opet to ne radim...al sve je spremno već mjesec dana, n zadnjem uzv decec je prognoziran do 17.12. za izlaz, a s curkom je tak bila prognoza 8.7. a ona stigla dan prije. :) Nekak se nadam da će do 17. biti vani i da ćemo se maziti i paziti svi skupa jer su mu već tata i seka skupa samnom jako nestrpljivi :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
e da..i moja curka koja je inače jednom godišnje bolesna, odlučila baš danas zakuriti, kašlje i svašta nešto....bojim se da budem sad zadržavala nesvjesno bracu dok ona ne ozdravi
Jaoooo a ja jadnu bebolinu krivim, a ispada da sam ja tvrdoglava samo nisam toga svjesna hihihi moji su svi odradili te prehlade, zaprijetila sam im da moraju ozdravit prije nego kaj rodim i bogme su me poslusali
Jaoooo a ja jadnu bebolinu krivim, a ispada da sam ja tvrdoglava samo nisam toga svjesna hihihimoji su svi odradili te prehlade, zaprijetila sam im da moraju ozdravit prije nego kaj rodim i bogme su me poslusali
onda mirno idi rodit dok su još svi zdravi
16.12.2014 <3 Lena <3
Znaci problem je mentalni? Mozda i je podsvjesno jer svjesno bih svoju bebu jako jako. Jucer obavila shopping za Božić kupila bor, ukrase, zvijezdu i sve okitila tako da je sve spremno za mog iscekivanog princa!
E cure moje ja sam danas sva u dilemi..Jucer mi je dr u Vinogradskoj rekla da ako nista ne krene samo nek dođem u pon s uputnicom za porod pa ce mi potaknut porod. E sad, ja sva zbunjena, pojma nisam imala da treba uputnica za porod, nit mi je moja soc gin to spominjala...i sad neznam kaj ak me noćas uhvati i dođem bez uputnice? Za sutra mi nije problem jer mi soc gin radi ujutro pa taman mogu podignut prije nego idem u Vinogradsku.. Osjecam se ko tinejdzerica koja pojma nema o nicem
E cure moje ja sam danas sva u dilemi..Jucer mi je dr u Vinogradskoj rekla da ako nista ne krene samo nek dođem u pon s uputnicom za porod pa ce mi potaknut porod. E sad, ja sva zbunjena, pojma nisam imala da treba uputnica za porod, nit mi je moja soc gin to spominjala…i sad neznam kaj ak me noćas uhvati i dođem bez uputnice? Za sutra mi nije problem jer mi soc gin radi ujutro pa taman mogu podignut prije nego idem u Vinogradsku.. Osjecam se ko tinejdzerica koja pojma nema o nicem
Draga, nije ti to uputnica za porod, ako će ti raditi indukciju onda ti je ta uputnica za hospitalizaciju, znači moraju te baš primiti na odjel, odlučiti dotični dežurni što će s tobom, napraviti koju pretragu, i onda ideš pravac rađaone. A ako te uhvati ranije ideš normalno, ne treba ti nikakva uputnica.
16.12.2014 <3 Lena <3
Renata hvala! Sad mi u miru moze puknut vodenjak il me uhvatit trudovi ma joj najgore mi je kad meni dr nesto govori sve mi je jasno, al tek kad dođem doma se sjetim 800 pitanja koja sam trebala pitat al nisam. I tak mi je cjelu trudnocu - mozak odbija suradnju
sva sreca kaj imam vas na klokanici
Renata hvala! Sad mi u miru moze puknut vodenjak il me uhvatit trudovima joj najgore mi je kad meni dr nesto govori sve mi je jasno, al tek kad dođem doma se sjetim 800 pitanja koja sam trebala pitat al nisam. I tak mi je cjelu trudnocu - mozak odbija suradnju
sva sreca kaj imam vas na klokanici
Eee, i mi koje smo rodile imale smo isto zbrku u glavi, ma sve je to normalno! Nema frke, pa zato smo tu!
16.12.2014 <3 Lena <3
ninach,puno sreće draga!!!! meni od silnog nabrijavanja mog pametnog doktora da ću možda već u petak roditi- ništa.Tu i tamo me nekaj štrecne,malo zategne i to je to.Samo smo se svi uspaničarili bez veze
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji