opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Igorovabebica
    14. Prosinac 2014. 11:59

Samo hrabro cure, ja sam se isto prepala indukcijeske kada su mi govorili da će me poroditi u 37. tjednu, jer je CTG pokazao visoke otkucaje, a gospon se uzlupao... potpuno razumijem vaš strah, ali izdržite, zvuči kao klišej, ali kada dobijete svoje zlato u ruke, sve ćete zaboraviti! I želim vam da vam sve počne prirodno i tako i teče! Puno sreće, javljajte novosti!

crnamala
    14. Prosinac 2014. 12:12

Ninach kad citam tvoje postove kao da ja pisem totalno ista situacija. Mene svako malo nesto strecne i probode ali moj mali divljak i dalje skace pa vise nista ne znam. Nekako me danas tupo bole ledja ali moze bit vise i od umora i kila. Neksko se nadam sa ce mi puknut voda to cu valjda prepoznat!
    Meni nitko nije spominjao posebnu uputnicu za indukciju imam onu za porod pise partus na njoj. Uostalom znam da možeš donit naknadno pa nece nas vratit u trudovima kuci!

Igorovabebica
    14. Prosinac 2014. 12:18

Naravno, donijeti ćete naknadno. Ja sam imala nekakvu uputnicu internu za pregled 4. 12., ali maleni se požurio pa sada ne znam... i još od ginekologice za CTG sve do porođaja... to s uputnicama uopće ne kužim, a ionako sam im dala sve papire... pa su valjda sami našli što im treba... 

Sara9
    14. Prosinac 2014. 13:01

Cure imam pitanje: sad sam 23 tjedan, dragi i ja bi htjeli na put krajem prvog mjeseca (tad bi bila 29i tjedan). Išli bi avionom i let bi bio negdje malo manje od 4 h. Naravno ako sa trudnocom sve bude uredno. Znate li što kažu stručnjaci za putovanje u trecem tromjesecju? Imate li vi iskustva s putovanjem i letom u trudnoći i, naravno, svi savjeti su dobrodosli :)

ninach1903
    14. Prosinac 2014. 13:15

Mene danas od jutra grcevi ko pred mengu hvataju al sve u nekim nepravilnim razmacima, na wc isla vec 2 puta u sat vremena...neznam jel to od uzbuđenja radi sutrašnje indukcije ili ima nade da je prirodno ciscenje.. Crna mala ti i ja kako smo krenule zajedno cemo i tiskat svaka na svom kraju Hrvatske  Sara ja sam putovala normalno u tim tjednima trudnoce, ali s autom...sto se aviona tice stvarno nemam iskustva. Al uvjek mozes pitat svog gin kaj misli o tome

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy
    14. Prosinac 2014. 13:21

Ninach...želim ti da ti krene prirodno 
    sara...ja evo 35 tjedan i svaki dan skoro putujem ali u autu....što se aviona tiče,nemam iskustva ali znam da ak je sve ok da se može putovat do 8 mjeseca...ali ja bi pitala dr prije puta još :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.