Ja sam upravo maloprije došla iz Zg-a iz trudničke...cijeli tjedan me frkali lažnjaci i ni pomaka od prošlog tjedna :( Sad kontrole svaki drugi dan. Drzite fige da krene cim prije prirodno jer bum izludila ak opet završim na indukciji
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
joj draga... pa što je s tim bebicama ovih dana... nikako van..? za kad su ti najavili indukciju?
Ej curke, bebačima se očito ne žuri van :P
Mene nije bilo jučer cijeli dan... druženje sa dragim.. a mali je dobio neki osip... i malo je cendrav pa smo i oko njega stalno skakali. a i hrpa veša je bila za ispeglat :P
Nego, vidjela sam neki post o putovanju... ja sam točno 3 i pol tjedna prije poroda išla autom 1¸200 km iz njemačke u zg. bez problema. samo obavezno prije toga kod dr na kontrolu. A u 6 mj trudnoće sam autobusom putovala 14 sati za njemačku...
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Ej curke evo da se i ja javim! Smjestili me na odjel, u 6 moram ponovit ctg jer je bebolina na ovom bila malo preaktivna :D i onda ce mi nocas dat ricinusovo ulje i imaju me u planu za porod sutra
16.12.2014 <3 Lena <3
ninach :) sretno sutra... nadam se da su ok prema tebi :) a sutra samo hrabro i nadam se da nam se brzo javiš na rodama
Ninach sretno sutra!
Mene opet vratilo doma iz TA. Sesti put na plodnoj vodi vise sam na rubu snaga. Danas mi je 41+3 i nema pomaka glede otvaranja. Voda mlijecna beba aktivna sve 5 s te strane pa sam mirnija. Ledja me kidaju od jucer ali za ludu izgleda da je i mom tijelu dosta. Imam rok danas ili sutra inace u srijedu ostajem u bolnicu. Jos ako budem morala na carski izaci cu na badnjak?!? A trebala sam rodit 5.12 i planirala pec kolace za Bozic! Kako je zivot nepredvidiv?
Sortiraj odgovore
Najstariji