Drzim fige svima kojima trebaju ;)
Da vas pitam, je li vam se ikad dogodilo da se popiškite po sebi? Ali uopće nisam imala nagon za piškiti nego sam šetala po gradu, osjetila da je mali opet u donjem lijevom kutu svom težinom i da mi je teško hodati i odjednom iscurilo iz mene. Mislila sam da je iscjedak jer ga inace imam dosta na dane a nisam uzela dnevni ulozak jer mislim da mi samo pospjesuje rast gljivica i kad sam sjela na wc vidim da su mi gacice full mokre... i mirise malo na mokracu ali ne onaj ruzan miris... To je bilo jutros. Dakle, izgleda da sam se upiskila bez da sam imala potrebu piskiti... Kako to? -.-
cure zelim vam svima svu srecu na porodima i da ste sto prije sa svojim andelima :)
Ninach i crnamala sretno! Budite pozitivne i snazne i uskoro su bebice sa vama!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Ninach i crnamala sretno! Budite pozitivne i snazne i uskoro su bebice sa vama!
<3<3<3 Karl <3<3<3
e curke... znate šta je meni sad palo na pamet... za ponijeti u rodilište :) one domestos vlažne maramice... lijepo da si opereš wc prije sjedanja :) i mislim da je to još jedna dodatna stvarčica koja ide u moju torbu :D
e curke… znate šta je meni sad palo na pamet… za ponijeti u rodilište :) one domestos vlažne maramice… lijepo da si opereš wc prije sjedanja :) i mislim da je to još jedna dodatna stvarčica koja ide u moju torbu :D
ja ih nosila prvi put i dobro su mi došle da brišem kvake....kad sam vidjela da čistačica s istom krpom briše kvake i sve po wc-u pao mi mrak na oči
Inače imaš i onaj antiseptik pa možeš i njega na wc papir i obrisati...učinak je isti
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Moguće, jer ne možeš kontolirati vlastiti mjehur-naime, smanjuje se osjećaj za mokrenjem, odnosno pritisak, ali se zato pojačava nagon za mokrenjem... ja sam se popiškila dva dana prije poroda u gaće.
Moguće, jer ne možeš kontolirati vlastiti mjehur-naime, smanjuje se osjećaj za mokrenjem, odnosno pritisak, ali se zato pojačava nagon za mokrenjem… ja sam se popiškila dva dana prije poroda u gaće.
ja sam skužila da mi očito glavica pritišće mjehur, i ne mogu sve popiškiti van iz normalne sjedeće poze već se moram nagnuti naprijed skroz i onda izađe sav ostatak. SMIJEH!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Evo sad su mi sestre rekle plan - u ponoc mi daju ricinusovo ulje, ujutro oko 5-6 klistir, brijanje i put rađaone, dragog sam narucila da dođe do pola8-8 i rekle su da je to ok. Eto ja se nadam da je do rucka bebolina vani
Evo sad su mi sestre rekle plan - u ponoc mi daju ricinusovo ulje, ujutro oko 5-6 klistir, brijanje i put rađaone, dragog sam narucila da dođe do pola8-8 i rekle su da je to ok. Eto ja se nadam da je do rucka bebolina vani
Sretno nadam se da ces imat brz i lak porod
16.12.2014 <3 Lena <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji