opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    12. Prosinac 2014. 21:04

Pa upravo je ova klokanica dokaz da iza svake osoba stoji neka prica malo ruzna, tuzna, dramaticna ....pa iz tog razloga ne osudjujem nikoga ni njihove zivotne odabira. Svatko od nas mora naci neki ispusni ventil ili nekoga kome se moze izjadat makar si i sam svjestan da si totalno iracionalan u tom trenu. Svjesna sam da su mi ovo zadnji dani"opustanja" u zivotu jer cu biti odgovorna za nekog osim sebe i koliko god je to zastrašujuće toliko je i najljepše sta ce nam se dogodit pa jedva cekam. Ja sam jako vezana za svoju necakinju i znam sve faze koje je moja sestra prosla s njom od rodjena pa i nemam nekih iluzija.

crnamala
    12. Prosinac 2014. 21:06

Lipo receno cure!

kleaiva
    12. Prosinac 2014. 21:31

isplakala se ja i nekak se utješila da kako god se ja sad osjećala ipak će ona dobiti bracu, i htjela je bracu na kraju krajeva i sva je zasad razumna, sretna i kuži sve jer ipak ima "već" 3 i pol godine
    Mi smo isto si jako željeli drugo dijete i trebalo nam je 8 mjeseci da uspijemo, a za curku je bilo od prve i nije mi žao, ali nisam ni bila svjesna koliko će me osjećaji i hormoni srozati sad pred porod.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

ena2203
    13. Prosinac 2014. 09:43

mamma, jako mi je lijepo ono što si rekla da se ljubav množi s brojem djece, a ne dijeli. Zbilja je tako.

ninach1903
    13. Prosinac 2014. 13:09

aaaa cure moje evo mene opet s pregleda s istom situacijom - bebolina se neda van  ako nista ne krene danas i sutra u ponedjeljak idem u vinogradsku, ostajem tamo i onda ce probat pokrenut porod! sad sam vec 41+2 i stvaaaaarno jedva cekam da mi dođe moja mustra 

16.12.2014 <3 Lena <3

tena123
    13. Prosinac 2014. 13:15

slažem se s enom, mamam jako lijepo si to rekla.
    ne znam gdje bi to napisala, a ovdje sve paše..
    danas idem s ctg-a i tako malo zabrinuta, malo uplašena, stanem u lidl da kupim pa dosta toga, dodem ja sa svojom puuunom košarom (onom što se vuče) na blagajnu i sagnem se da izvadim stvari na traku, kad dečko iza mene dođe do mene i kaže mi "pustite da vam pomognem izvadit stvari, nemojte se saginjat", na kraju mi je sve te stvari potrpao u vrećice i odnio do auta uz obećanje kao "neću vam ništa ukrast", a meni je bilo glupo da mi sve to nosi. iako sam bila sama i stvarno mi je pomogao, zahvalila sam se i ovo je u cijeloj mojoj trudnoći prvi puta da se netko toliko divno i krasno ponio prema meni samo zbog trudnoće, baš je drag i svaka mu čast, i svaka čast ženi koja ga je tako lijepo odgojila.. uljepšao mi je dan!

cloudy
    13. Prosinac 2014. 13:19

tena123

slažem se s enom, mamam jako lijepo si to rekla.
    ne znam gdje bi to napisala, a ovdje sve paše..
    danas idem s ctg-a i tako malo zabrinuta, malo uplašena, stanem u lidl da kupim pa dosta toga, dodem ja sa svojom puuunom košarom (onom što se vuče) na blagajnu i sagnem se da izvadim stvari na traku, kad dečko iza mene dođe do mene i kaže mi &quot;pustite da vam pomognem izvadit stvari, nemojte se saginjat&quot;, na kraju mi je sve te stvari potrpao u vrećice i odnio do auta uz obećanje kao &quot;neću vam ništa ukrast&quot;, a meni je bilo glupo da mi sve to nosi. iako sam bila sama i stvarno mi je pomogao, zahvalila sam se i ovo je u cijeloj mojoj trudnoći prvi puta da se netko toliko divno i krasno ponio prema meni samo zbog trudnoće, baš je drag i svaka mu čast, i svaka čast ženi koja ga je tako lijepo odgojila.. uljepšao mi je dan!

Aaaa još uvijek postoje kavaliri :) baš lijepo od njega....

cloudy
    13. Prosinac 2014. 13:18

Ninach...njoj se sviđa unutra  držim ti fige da krene preko vikenda :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani