opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    12. Prosinac 2014. 21:06

Lipo receno cure!

kleaiva
    12. Prosinac 2014. 21:31

isplakala se ja i nekak se utješila da kako god se ja sad osjećala ipak će ona dobiti bracu, i htjela je bracu na kraju krajeva i sva je zasad razumna, sretna i kuži sve jer ipak ima "već" 3 i pol godine
    Mi smo isto si jako željeli drugo dijete i trebalo nam je 8 mjeseci da uspijemo, a za curku je bilo od prve i nije mi žao, ali nisam ni bila svjesna koliko će me osjećaji i hormoni srozati sad pred porod.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

ena2203
    13. Prosinac 2014. 09:43

mamma, jako mi je lijepo ono što si rekla da se ljubav množi s brojem djece, a ne dijeli. Zbilja je tako.

ninach1903
    13. Prosinac 2014. 13:09

aaaa cure moje evo mene opet s pregleda s istom situacijom - bebolina se neda van  ako nista ne krene danas i sutra u ponedjeljak idem u vinogradsku, ostajem tamo i onda ce probat pokrenut porod! sad sam vec 41+2 i stvaaaaarno jedva cekam da mi dođe moja mustra 

16.12.2014 <3 Lena <3

tena123
    13. Prosinac 2014. 13:15

slažem se s enom, mamam jako lijepo si to rekla.
    ne znam gdje bi to napisala, a ovdje sve paše..
    danas idem s ctg-a i tako malo zabrinuta, malo uplašena, stanem u lidl da kupim pa dosta toga, dodem ja sa svojom puuunom košarom (onom što se vuče) na blagajnu i sagnem se da izvadim stvari na traku, kad dečko iza mene dođe do mene i kaže mi "pustite da vam pomognem izvadit stvari, nemojte se saginjat", na kraju mi je sve te stvari potrpao u vrećice i odnio do auta uz obećanje kao "neću vam ništa ukrast", a meni je bilo glupo da mi sve to nosi. iako sam bila sama i stvarno mi je pomogao, zahvalila sam se i ovo je u cijeloj mojoj trudnoći prvi puta da se netko toliko divno i krasno ponio prema meni samo zbog trudnoće, baš je drag i svaka mu čast, i svaka čast ženi koja ga je tako lijepo odgojila.. uljepšao mi je dan!

cloudy
    13. Prosinac 2014. 13:18

Ninach...njoj se sviđa unutra  držim ti fige da krene preko vikenda :)

ninach1903
    13. Prosinac 2014. 13:21

Hvala cloudy! Morat cu upregnut dragog da poduzme nesto po pitanju izlaska nase mrvice 
    Tena123 takvo nesto stvarno uljepsa dan, rijetki su takvi koji priskoče u pomoć! 

16.12.2014 <3 Lena <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.