isplakala se ja i nekak se utješila da kako god se ja sad osjećala ipak će ona dobiti bracu, i htjela je bracu na kraju krajeva i sva je zasad razumna, sretna i kuži sve jer ipak ima "već" 3 i pol godine
Mi smo isto si jako željeli drugo dijete i trebalo nam je 8 mjeseci da uspijemo, a za curku je bilo od prve i nije mi žao, ali nisam ni bila svjesna koliko će me osjećaji i hormoni srozati sad pred porod.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
mamma, jako mi je lijepo ono što si rekla da se ljubav množi s brojem djece, a ne dijeli. Zbilja je tako.
aaaa cure moje evo mene opet s pregleda s istom situacijom - bebolina se neda van ako nista ne krene danas i sutra u ponedjeljak idem u vinogradsku, ostajem tamo i onda ce probat pokrenut porod! sad sam vec 41+2 i stvaaaaarno jedva cekam da mi dođe moja mustra
16.12.2014 <3 Lena <3
slažem se s enom, mamam jako lijepo si to rekla.
ne znam gdje bi to napisala, a ovdje sve paše..
danas idem s ctg-a i tako malo zabrinuta, malo uplašena, stanem u lidl da kupim pa dosta toga, dodem ja sa svojom puuunom košarom (onom što se vuče) na blagajnu i sagnem se da izvadim stvari na traku, kad dečko iza mene dođe do mene i kaže mi "pustite da vam pomognem izvadit stvari, nemojte se saginjat", na kraju mi je sve te stvari potrpao u vrećice i odnio do auta uz obećanje kao "neću vam ništa ukrast", a meni je bilo glupo da mi sve to nosi. iako sam bila sama i stvarno mi je pomogao, zahvalila sam se i ovo je u cijeloj mojoj trudnoći prvi puta da se netko toliko divno i krasno ponio prema meni samo zbog trudnoće, baš je drag i svaka mu čast, i svaka čast ženi koja ga je tako lijepo odgojila.. uljepšao mi je dan!
Ninach...njoj se sviđa unutra držim ti fige da krene preko vikenda :)
Hvala cloudy! Morat cu upregnut dragog da poduzme nesto po pitanju izlaska nase mrvice
Tena123 takvo nesto stvarno uljepsa dan, rijetki su takvi koji priskoče u pomoć!
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji