Ninach sretno sutra!
Mene opet vratilo doma iz TA. Sesti put na plodnoj vodi vise sam na rubu snaga. Danas mi je 41+3 i nema pomaka glede otvaranja. Voda mlijecna beba aktivna sve 5 s te strane pa sam mirnija. Ledja me kidaju od jucer ali za ludu izgleda da je i mom tijelu dosta. Imam rok danas ili sutra inace u srijedu ostajem u bolnicu. Jos ako budem morala na carski izaci cu na badnjak?!? A trebala sam rodit 5.12 i planirala pec kolace za Bozic! Kako je zivot nepredvidiv?
Ninach sretno sutra!
Mene opet vratilo doma iz TA. Sesti put na plodnoj vodi vise sam na rubu snaga. Danas mi je 41+3 i nema pomaka glede otvaranja. Voda mlijecna beba aktivna sve 5 s te strane pa sam mirnija. Ledja me kidaju od jucer ali za ludu izgleda da je i mom tijelu dosta. Imam rok danas ili sutra inace u srijedu ostajem u bolnicu. Jos ako budem morala na carski izaci cu na badnjak?!? A trebala sam rodit 5.12 i planirala pec kolace za Bozic! Kako je zivot nepredvidiv?
Možda će baš krenuti samo!!Držim figice!
crnamala... držim fige da krene samo ... probaj što više šetati, čučati i tako... možda se nešto pokrene
Joj vas dvije...nije vam lako .Nadam se da ćete skoro.Ja sam u četvrtak u TA,pa bumo vidli jesam se kaj otvorila
Hvala curke! Ekipa je tu u Vinogradskoj stvarno odlicna do sad, sestre, doktorice, cimerice svi su nesto dobro i prijateljski raspolozeni
Hvala curke! Ekipa je tu u Vinogradskoj stvarno odlicna do sad, sestre, doktorice, cimerice svi su nesto dobro i prijateljski raspolozeni
Utješno
16.12.2014 <3 Lena <3
Curke držim fige da sve dobro prođe.
P.S. ja sam malca osjetila da se miče i za vrijeme najjačih trudova u rađaoni. Zapravo, skroz dok nisu počeli trudovi slabiti... Nije se nikad ni primirio, stalno je bio aktivan
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji