crnamala... držim fige da krene samo ... probaj što više šetati, čučati i tako... možda se nešto pokrene
Joj vas dvije...nije vam lako .Nadam se da ćete skoro.Ja sam u četvrtak u TA,pa bumo vidli jesam se kaj otvorila
Hvala curke! Ekipa je tu u Vinogradskoj stvarno odlicna do sad, sestre, doktorice, cimerice svi su nesto dobro i prijateljski raspolozeni
16.12.2014 <3 Lena <3
Curke držim fige da sve dobro prođe.
P.S. ja sam malca osjetila da se miče i za vrijeme najjačih trudova u rađaoni. Zapravo, skroz dok nisu počeli trudovi slabiti... Nije se nikad ni primirio, stalno je bio aktivan
03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3
Drzim fige svima kojima trebaju ;)
Da vas pitam, je li vam se ikad dogodilo da se popiškite po sebi? Ali uopće nisam imala nagon za piškiti nego sam šetala po gradu, osjetila da je mali opet u donjem lijevom kutu svom težinom i da mi je teško hodati i odjednom iscurilo iz mene. Mislila sam da je iscjedak jer ga inace imam dosta na dane a nisam uzela dnevni ulozak jer mislim da mi samo pospjesuje rast gljivica i kad sam sjela na wc vidim da su mi gacice full mokre... i mirise malo na mokracu ali ne onaj ruzan miris... To je bilo jutros. Dakle, izgleda da sam se upiskila bez da sam imala potrebu piskiti... Kako to? -.-
Sortiraj odgovore
Najstariji