opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    15. Prosinac 2014. 14:34

crnamala... držim fige da krene samo ... probaj što više šetati, čučati i tako... možda se nešto pokrene 

Nalah
    15. Prosinac 2014. 15:27

Joj vas dvije...nije vam lako .Nadam se da ćete skoro.Ja sam u četvrtak u TA,pa bumo vidli jesam se kaj otvorila

ninach1903
    15. Prosinac 2014. 16:12

Hvala curke! Ekipa je tu u Vinogradskoj stvarno odlicna do sad, sestre, doktorice, cimerice svi su nesto dobro i prijateljski raspolozeni 

16.12.2014 <3 Lena <3

cloudy
    15. Prosinac 2014. 16:18

:) to ih je predblagdansko raspoloženje uhvatilo 

crnamala
    15. Prosinac 2014. 16:18

Hvala cure na podrsci! I mi se nadamo da ce krenut napokon! 

• mama0309
    15. Prosinac 2014. 16:24

Curke držim fige da sve dobro prođe.

P.S. ja sam malca osjetila da se miče i za vrijeme najjačih trudova u rađaoni. Zapravo, skroz dok nisu počeli trudovi slabiti... Nije se nikad ni primirio, stalno je bio aktivan

03.09.2014. -moja srećica <3 Antonio <3

• Loreen
    15. Prosinac 2014. 19:42

Drzim fige svima kojima trebaju ;)

Da vas pitam, je li vam se ikad dogodilo da se popiškite po sebi? Ali uopće nisam imala nagon za piškiti nego sam šetala po gradu, osjetila da je mali opet u donjem lijevom kutu svom težinom i da mi je teško hodati i odjednom iscurilo iz mene. Mislila sam da je iscjedak jer ga inace imam dosta na dane a nisam uzela dnevni ulozak jer mislim da mi samo pospjesuje rast gljivica i kad sam sjela na wc vidim da su mi gacice full mokre... i mirise malo na mokracu ali ne onaj ruzan miris...  To je bilo jutros. Dakle, izgleda da sam se upiskila bez da sam imala potrebu piskiti... Kako to? -.-

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.