opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    15. Prosinac 2014. 23:03

Curke mislim da sam upravo slučajno odbila zahtjev za prijateljstvo jednoj od vas,  prst mi se okliznuo na glupom touch screen mobu.
    Nisam stigla ni ime pročitati pa molim da mi opet pošalje zahtjev.

crnamala
    16. Prosinac 2014. 09:35

Ninach sretno danas do popodne ces imat svoj smotuljak srece u narucju. 

Cloudy ja sam i za doma kupila te domestos maramice bas za wc jer znam da ce proc more ljudi a nekako mi je lakse kad znam da dragi moze samo prebrisat i da je ok. Koliko sam bolesna inace bi se vjerojatno iz kreveta digla oribat kupatilo.
    Nisam bolesno opsjednuta cistocom al na wc i kuhinju sam posebno osjetljiva. A bolnicu da ne spominjem, tamo nosim anisepticki gel iz dm-a i maramice. Valjda ce mi bit to dovoljno.

cloudy
    16. Prosinac 2014. 09:43

i ja sam to prvenstvno za doma mislila imat, za to vrijeme  gostiju nakon poroda... ali ide i u bolnicu :) nisam ni ja nešto pretjerano bolesna na čistoću, ali to što kažeš... wc mi je osjetljiva točka.... kad sam negdje na kavi odgađam dok mi nije da ću se upišat... i prije je tak bilo, al sad kad sam trudna mi je još gore... baš sam pred jedno 2 tjedna bila vani s ekipom i dragim i kave te protjeraju na pišanje, i ja odugovlačila do zadnje sekunde... tolko da sam dragom rekla da bi radije to otišla u grmlje napravit nego u wc u bircu 

crnamala
    16. Prosinac 2014. 10:47

Ja jos onda kad napokon odem u wc vani potrosim rolu papira dok sve moguće oblozim da ne bi slucajno takla nesto.  
    povlačim sve ja jesam bolesna! 

kleaiva
    16. Prosinac 2014. 10:50

ma curke ja mislim da to sve radimo...ja isto sve obložim wc papirom kad dođem negdje 
    Ne znam kka je u drugim bolnicama al u Merkuru je antiseptički sprej na svakom koraku i uvijek je pun tako da se za to ne brinem 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

lily13
    16. Prosinac 2014. 10:52

Di ste kupile te vlažne domestos maramice? Čula sam za njih ali ih nisam baš vidjela po dućanima ili ne idem za tim... 
    Super stvar!  

Crnamala kako si, je li ima kakvih promjena?

cloudy
    16. Prosinac 2014. 10:55

ja sam u konzumu jučer naletila na njih... tamo di su prašci i domestos i to za pranje.... 50 komada nekih 13 kn :) ne znam kak je drugdje jer ih nisam do sad skužila bila... a i to ne bi ni znala da ih imaju da se dragi nije zagledao u njih :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.