opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    13. Prosinac 2014. 13:25

Pa da...nek i on malo pomogne...vjerujem da se neće bunit hihi 

tena123
    13. Prosinac 2014. 13:26

ninach nadam se da će ti krenit samo preko vikenda pa da ćeš se do pon več mazit sa bebom

crnamala
    13. Prosinac 2014. 14:40

Evo i mene doma nakon pete asc! Promjena nista nema cekanje do uto onda bolnica ako nis ne krene samo. A danas sam stvarno mislila da ce bit pomaka. 
    Ja i ti ninach se pratimo. A mislila sam da cu se dosad naveliko mazit s mojim tvrdoglavkom.

Nalah
    13. Prosinac 2014. 15:10

Jel se amnioskopija radi samo kad se pređe termin ili ako si otvorena?

ninach1903
    13. Prosinac 2014. 16:36

crnamala  ja danas na pregledu kazem sestri i doktorici kak nemogu vjerovat da imam tak tvrdoglavo djete koje nece van, a sestra ce meni : "a da niste vi tvrdoglavi pa ju ne pustate van?"  Nalah meni su asc poceli radit od 37tt u trudnickoj i svaki sljedeci pregled a cijelo vrijeme sam prst otvorena. Mislim da ako nisi ni malo otvorena ni nemogu pogledat..

16.12.2014 <3 Lena <3

crnamala
    13. Prosinac 2014. 16:39

Meni je radjena radi prenošenja ali vjerojatno se radi ako posumnjaju nešto.  Realno asc moze izazvat trudive tsko da čisto sumnjam ds je rade radi otvorenosti ako je mala. Mozdabako je beba veca od terminske ali ovo ja govorim čisto logički pa mozda i griješim.

crnamala
    13. Prosinac 2014. 16:41

Ajme ljudi sorry pisem kao disleksicar. Nateceni trudnicki prsti i touch mobitel ne idu zajedno.

crnamala
    13. Prosinac 2014. 16:46

Ne mogu napravit asc ako nisi otvoren meni su od 5 puta napravili samo dva i to prakticno jedva na silu jer sam jedva prst otvorena.
    Ninach jeli ti asc rađena tako rano radi otvaranja ili?

ninach1903
    13. Prosinac 2014. 16:56

Pa vidis opce nisam razmisljala o tome, a bome nisam ni pitala  al s obzirom da su mi svaki put prvo provjeravali koliko sam otvorena mozda i je rađena radi toga. Jer po uzv koji mi je zadnji put rađen prije mj dana kod moje soc ginekologice beba je bila "skolska", taman dimenzja po terminu. Samo znam da kad jednom pocnu radit asc onda ju rade na svakom sljedecem pregledu sve do poroda.

16.12.2014 <3 Lena <3

kleaiva
    13. Prosinac 2014. 19:48

Meni još nisu radili, iako sam na prošlom pregledu bila otvorena, u pon idem opet pa budem vidjela kaj će raditi. 

Ovo s tvrdoglavom bebom skroz kužim, a i tu babicu kužim...ja ti kažem da sam ja svoju curku zadržala 10 dana duže u buši jer sam mislila da mi nije sve spremno, to tek kasnije shvatis da tvoja psiha radi nesvjesno...sad se bojim da opet to ne radim...al sve je spremno već mjesec dana, n zadnjem uzv decec je prognoziran do 17.12. za izlaz, a s curkom je tak bila prognoza 8.7. a ona stigla dan prije. :) Nekak se nadam da će do 17. biti vani i da ćemo se maziti i paziti svi skupa jer su mu već tata i seka skupa samnom jako nestrpljivi :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.